Michael Schumacher este protagonistul unui film documentar despre legenda din Formula 1

Michael Schumacher este protagonistul unui film documentar despre legenda din Formula 1
Filmul documentar despre Michael Schumacher va fi lansat în decembrie 2019

Michael Schumacher este protagonistul unui film documentar despre legenda din Formula 1, care va fi lansat la finalul anului 2019. Realizat de Michael Wech şi Hanns-Bruno Kammertöns, „Schumacher” va fi promovat la Festivalul Internațional de Film de la Cannes (14-25 mai).

„Filmul va explora multiplele fațete ale acestui om: pilotul nemilos, adolescentul ambițios care a avut un vis, mecanicul priceput, jucătorul de echipă, prietenul devotat și tatăl”, a declarat o persoană care se ocupă de promovarea flmului documentar „Schumacher.”

„Este un an important pentru Michael Schumacher. În ianuarie a împlinit 50 de ani, iar în noiembrie va aniversa 25 de ani de la primul titlu câștigat în Formula 1. Suntem încântați de faptul că familia și managerul său au acceptat să colaboreze cu noi”, a completat unul dintre producători.

Filmul documentar despre Michael Schumacher va fi lansat în decembrie 2019

Familia lui Michael Schumacher sprijină realizarea filmului documentar despre fostul pilot de Formula 1, în care vor fi interviuri inedite cu sportivul german și dialoguri cu membrii familiei, cu foști colegi de echipă și adversari de cursă.

„Cariera excepțională a lui Michael merita celebrarea primului său titlu de campion mondial. Suntem foarte mulțumiți de faptul că de realizarea acestui film se ocupă o echipă de profesioniști veritabili”, a declarat managerul fostului sportiv german, Sabine Kehm.

Michael Schumacher este considerat cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile, ținând cont de cele 7 titluri mondiale câștigate, de cele 91 de victorii, 68 de pole position-uri și 76 cele mai rapide tururi.

În decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un grav accident de schi în Alpii francezi, în urma căruia a fost operat și indus în comă artificială. A ieșit din comă în iunie 2014 și a fost transportat pentru reabilitare la Spitalul Universității din Lausanne, Elveția. Soția sa, Corinna, este cea care a făcut sacrificii uriașe în ultimii ani și i-a fost alături  fostului pilot de Formula 1.

Urmăriți Playtech.ro și pe