Metrorex, decizie importantă înainte de meciul România-Suedia. Până la ce oră va circula, vineri, metroul

Anunțul a venit din partea Metrorex, luni, și îi vizează pe fanii care vor urmări meciul România-Suedia, de pe stadion. Decizia a fost una foarte importantă și vestea a fost una îmbucurătoare pentru locuitorii din Capitalp, care sperau să poată reveni acasă cu un mijloc de transport în comun.

Metrorex, decizie importantă înainte de meciul România-Suedia

Metrorex a făcut un anunț cât se poate de important, în urmă cu puțin timp. Mai exact, este vorba despre programul de lucru prelungit, de care vor putea beneficia în special fanii care își doresc să participe la partida de fotbal. Meciul disputat pe teren cu casa închisă între România și Suedia este unul deosebit de important, mai ales că vizează și calificarea în cadrul competiției EURO 2020.

Metrorex, decizie importantă înainte de meciul România-Suedia. Până la ce oră va circula, vineri, metroul
Stațiile de metrou vor fi deschise până la 00:30, în seara meciului România-Suedia

Oficialii companiei de transport au anunțat că programul va fi unul prelungit, în seara respectivă, până la ora 00:30. Federația Română de Fotbal (FRF) a solicitat companiei Metrorex să prelungească programul de la metrou, pentru ca fanii să poată marca evenimentul deosebit de important din fotbal. Astfel că, Metrorex a răspuns acestei solicitări deosebite, pentru că a anunțat că a prelungit programul.

”Avem o veste bună! La solicitarea Federației Române de Fotbal, Metrorex a prelungit programul de circulație a trenurilor de metrou în seara meciului cu Suedia, vineri spre sâmbătă, până la ora 00:30. Mulțumim! Ne vedem pe stadion, la meci! Luptăm împreună pentru calificarea la EURO!, a anunțat FRF, printr-un comunicat.

Partida dintre România și Suedia se va disputa vineri, pe 15 noiembirie 2019, pe Arena Națională, din Capitală. Duminică, FRF a anunțat că nu mai sunt bilete disponibile pentru acest meci, din cadrul preliminariilor EURO 2020, potrivit digisport.ro.

„Vom fi 50.000 de români pe Arena Națională, vineri, să încurajăm tricolorii! Aproape 10.000 de copii vor beneficia de acces gratuit, în Family Zone și în sectoarele dedicate școlilor de fotbal și academiilor!Vă mulțumim tuturor, doar împreună putem învinge!”, au mai transmis oficialii federației, legat de meciul România-Suedia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI