Metoda simplă care te ajută să afli pe unde intră frigul în casă. Aşa vei scăpa de pierderile de căldură din locuinţă

Metoda simplă care te ajută să afli pe unde intră frigul în casă. Aşa vei scăpa de pierderile de căldură din locuinţă
Ce trebuie să faci dacă frigul intră în casa ta

Vrei să ai o locuință când mai primitoare și călduroasă? În prag de iarnă este necesar să îți dai seama dacă frigul intră în casa ta, așa că un truc genial o să te ajute pentru a rezolva această problemă neplăcută. Nici nu o să crezi cât este de simplu!

Frigul intră în casa ta? Ce metodă trebuie să folosești

Frigul poate să intre în casa ta chiar dacă investiția în geamurile cu termopan te-a costat o mică avere. Află că nici măcar ele nu pot să țină aerul rece departe de locuința ta dacă nu au fost reglate într-un mod cât se poate de corect. Pierderile de căldură îți pot cauza multe bătăi de cap.

De asemenea, în cazul în care ferestrele tale sunt pe cadru de lemn, frigul o să intre extrem de ușor în locuință. Te poți folosi de o metodă genială pentru a scăpa de un consum uriaș la căldură. O să economisești foarte mulți bani dacă recurgi la un truc simplu, dar genial.

Truc genial. Așa o să îți dai seama pe unde intră frigul în locuință

Palmele tale trebuie să fie umezite înainte de a începe. Închide ferestrele și plimbă palmele pe la marginea ramelor pentru a vedea dacă intră aerul rece. În momentul în care simți că temperatura scade, fă un semn în locurile care îți provoacă neplăceri și pregătește-te de izolarea gemurilor!

Te poți folosi extrem de ușor de banda izolatoare pentru a scăpa de probleme. Aceasta trebuie să fie lipită pe rama ferestrelor, chiar în zonele în care pătrunde aerul rece. Locuința ta o să fie mult mai călduroasă dacă recurgi la acest truc inedit, iar tu nu o să depui prea mult efort!

Cum poți să scapi de probleme. Secretul s-a aflat

De asemenea, poți opta și pentru folia cu bule. Ea poate să fie lipită în zonele în care ramele nu se închid așa de bine. Începe prin a tăia folia și lipește-o pe ramă. Închide ferestrele și o să observi imediat o schimbare spectaculoasă! Aceasta nu o să se rupă, rezistând pe toată perioada sezonului răcoros.

În cazul în care vrei să te folosești de un obiect care se găsește în casa ta, acoperă geamurile mai vechi cu folie transparentă de plastic. Aceasta o să se lipească perfect de sticla umezită, iar pe ramă poți să folosești bandă adezivă. Frigul nu o să mai intre în locuința ta!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI