Metoda indiană la Brăila. Un tânăr este lovit de un jandarm după ce i se verifică actele

Un jandarm din Brăila a bătut un copil. Sursa foto: Youtube

Poliţia din India ţine populaţia în case, în contextul epidemiei şi distanţării sociale, apelând la forţa brută. Pe cei care îi prinde în neregulă îi snopeşte cu bătaia. Un jandarm din Brăila se pare că s-a inspirat de la poliţia indiană. Acesta a bătut un copil care se plimba prin faţa blocului cu bicicleta.

Metoda indiană la Brăila. Un tânăr este lovit de un jandarm după ce i se verifică actele

Un videoclip în care un jadarm îi dă un picior în fund unui copil de 13-14 ani a devenit viral pe reţelele de socializare. Copilul a fost oprit de un poliţist şi un jandarm, probabil prin faţa blocului în care acesta locuia. Aceştia i-au verificat actele, după care l-au lăsat să plece. Jandarmul s-a apropiat de copil, l-a lăsat să îşi ia bicicleta, l-a lăsat să se întoarcă cu spatele după care i-a tras un picior puternic, cu duşmănie, în fund.

În tot acest timp, o femeie filma incidentul de undeva de la un balcon. Femeia a vociferat în momentul în care jandarmul l-a lovit pe adolescent. „Dacă era altul, la fel l-ai fi lovit„, a întrebat femeia care a filmat incidentul. Jandarmul, plin de nervi, i-a replicat că da.

Postarea a strâns mii de vizualizări şi zeci de critici vizavi de gestul jandarmului bătăuş.

Incidentul şocant a avut loc în Brăila, duminică, 5 aprilie. Jandarmeria Brăila s-a autosesizat în cazul jandarmului cu apucături indiene. S-a format o comisie care va analiza filmuleţul şi va lua măsurile ce se impun.

La nivelul inspectoratului a fost constituită o comisie de verificare a acestor aspecte. În termenul cel mai scurt vom reveni şi cu alte informaţii. Cert este că nu tolerăm în niciun caz un comportament abuziv”, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Brăila.

Jandarmul de la Brăila se pare că a împrumutat din apucăturile poliţiei indiene, care îi bate pe cei care nu respectă sfatul autorităţilor de a sta în casă. În India, cei prinşi în neregulă sunt bătuţi cu beţe de bambus de către poliţişti.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI