Cum a ajuns să arate azi chelnerul bătut de Adi Mutu. Ce s-a întâmplat cu el, între timp FOTO

EXCLUSIV Cum a ajuns să arate azi chelnerul bătut de Adi Mutu. Ce s-a întâmplat cu el între timp FOTO

Au trecut zece ani de când Adrian Mutu a desfigurat un ospătar într-un club din  Florența. În 2010, după o noapte îmbibată în alcool alături de câțiva prieteni, “Briliantul” a vrut să plece fără să plătească nota, dar a fost tras la răspundere de  chelnerul care îl servise, Berat Racaj, pe atunci în vârstă de 28 de ani. După un schimb de replici, Mutu s-a repezit cu pumnii și picioare pe angajatul locației, pe care l-a bătut până l-a desfigurat: A fost victima unei violente fara justificare, care i-a provocat o trauma cranio-faciala, o fractura a septului nazal si o deformatie estetica si functionala a aparatului respirator. Are nevoie de operatie”, a declarat avocatul lui Recaj, in 2010.

A renunțat la ospătărie și s-a însurat!

Au urmat ani grei pentru actualul selecționer al Naționalei Under 21. El a fost dat în judecată de chelner care a avut nevoie de 25 de zile de spitalizare, iar pe deasupra a fost și suspendat de echipa la care juca pe atunci, Fiorentina. În 2015, Adrian Mutu a fost condamnat la 14 luni de închisoare cu suspendare pentru fapta sa, dar și la plata unor despăgubiri de ordinul zecilor de mii de euro. 

În prezent, Berat Racaj s-a mutat din Italia în Austria. El a renunțat la ospătărie, s-a mutat la Viena, acolo unde s-a căsătorit cu un fost manechin, o brunetă extrem de frumoasă, cu care are și un copil.

EXCLUSIV Cum a ajuns să arate azi chelnerul bătut de Adi Mutu. Ce s-a întâmplat cu el între timp FOTO
EXCLUSIV Cum a ajuns să arate azi chelnerul bătut de Adi Mutu. Ce s-a întâmplat cu el între timp FOTO

A mai bătut un ospătar la Constanța! 

Berat Racaj nu este singurul ospătar cu care Adrian Mutu a avut o altercația puternică. În 2006, pe când lua cina alături de echipa națională înaintea unui meci important, într-un restaurant din Constanța, “Brilianul” s-a supărat pe faptul că un ospătar le facea poze lui și coechipierilor lui. Câteva ore mai târziu, Mutu s-a întâlnit pe holurile hotelului cu bărbatul, pe care l-a lovit în repetate rânduri cu o rangă înfășurată în prosop. Chelnerul și-a retras după câteva zile plângerea, iar pe atunci se vorbea despre faptul că fostul atacant i-ar fi plătit o sumă mare de bani bărbatului. 

Cumințit de actuala soție!

Adrian Mutu a început să renunțe la ieșirile violente în 2015, atunci când a cunoscut-o pe Sandra Bachici, o tânără de numai 21 de ani, de care “Briliantul” s-a îndrăgostit nebunește. În 2017, cei doi au făcut o nuntă ca în povești, iar în același an au devenit părinții unui băiețel, Tiago. În tot acest timp, Mutu a devenit un bărbat model. A stat departe de scandaluri și s-a ocupat numai de fotbal. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI