Meteorologii au anunțat prognoza până pe 9 septembrie. Cum va fi vremea în prima zi de școală

Meteorologii au anunțat prognoza până pe 9 septembrie. Cum va fi vremea în prima zi de școală
Meteorologii au anunțat prognoza până pe 9 septembrie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au realizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în țară, în perioada cuprinsă între 12 august – 9 septembrie, puteți afla mai jos! Ce valori termice se vor înregistra și ce fenomene meteorologice se vor resimți, în această perioadă, găsiți în materialul următor!

Prognoza meteo, săptămâna 12.08.2019 – 19.08.2019. Cum va fi vremea în țară

Media valorilor termice estimate pentru această săptămână se va situa în general în jurul celei specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane din vestul și sud-vestul teritoriului, precum și în regiunile nord-estice.

Prognoza meteo, săptămâna 19.08.2019 – 26.08.2019. Cum va fi vremea în țară

În această săptămână, cuprinsă între 19 și 26 august, specialiștii ANM spun că temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, local, în regiunile centrale și apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Prognoza meteo, săptămâna 26.08.2019 – 02.09.2019. Cum va fi vremea în țară

În perioada 26 august – 2 septembrie, specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie spun că valorile termice vor fi ușor mai ridicate, în toate regiunile, pentru cele considerate normale în această perioadă a anului.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo, săptămâna 02.09.2019 – 09.09.2019. Cum va fi vremea în țară

În prima săptămână din septembrie, meteorologii anunță vreme frumoasă și călduroasă.

Așadar, valorile termice estimate pentru această perioadă se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, local în regiunile centrale și la munte și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Estimările meteorologice pentru aceste patru săptămâni au fost realizate de către ECMWF – Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată.

Specialiștii ANM notează că fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs

Urmăriți Playtech.ro și pe