Meteo. Iarna se întoarce cu ninsori abundente. Vești proaste pentru români: vine marele frig

Meteo. Iarna se întoarce cu ninsori abundente. Vești proaste pentru români: vine marele frig
Meteo. Iarna se întoarce cu ninsori abundente. Vești proaste pentru români vine marele frig

Prognoza meteo pentru țara noastră. La noapte o să plouă, iar mâine o să ningă în sudul țării. În București, vântul va sufla cu viteze de până la 40 de Km/h. Ninsorile se vor opri abia la finalul săptămânii.

Meteo. Iarna se întoarce cu ninsori abundente

E primăvară doar în calendar, pentru că vremea capricioasă își spune cuvântul. Vine o vreme mai degrabă ca de decembrie decât de martie, cu zăpadă și temperaturi negative. Ninsoarea va ajunge și în România. La noapte va ploua, iar mâine ninsorile se aștern în sudul țării. Se vor crea condiții de polei. În Capitală, vântul va sufla cu 40 de km/h. Pe lângă vânt și zăpadă, temperaturile ating -3 grade C în unele zone din București. Ninsorile se opres vineri, iar temperaturile ating 2…3 grade C.

Meteo 9 martie 2021

Azi, cerul se anunță variabil cu înorări în zonele montane și submontane. Acolo, pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe sub formă de ninsoare. În Oltenia și Muntenia vor fi la început ploi. Vor predomina ninsorile, în sudul Banatului și pe arii restrânse în Dobrogea vor fi precipitații mixte. În sudul Transilvaniei și Moldovei, dar și în Munții Banatului, în Carpații Meridionali și local în Carpații Orientali o să ningă. Pe alocuri se pune un strat de zăpadă îndeosebi în zona deluroasă și la munte.

Vântul o să sufle cu 40…60 Km/h în sudul țării și la munte viscolind ninosoarea. Temperaturile maxime vor fi între 2 și 9 grade, oar cele minime se vor cuprinde între -7 și 3 grade C.

Meteo 10 martie 2021

În jumătatea de sud a teritoriului vremea va fi deosebit de rece pentru luna martie, cu precipitații în general moderate cantitativ. Va ninge predominant, pe alocuri se va depune strat de zăpadă, probabil consistent în Oltenia și Muntenia, în extremitatea de sud și de sud-est se mai anunță ploi și lapovita. Izolat va fi polei.

La munte o să ningă și se va depune un strat nou de zăpadă, îndeosebi în Carpații Merdionali și în Carpații de Curbură. În restul țării, valorile se vor situa ușor sub mediile multianule. Precipitații slabe îndeosebi sub formă de ninsoare se vor semnala local în Maramureș, Transilvania și Moldova, iar la începutul zilei pe arii restrânse și în zona delurasă din Banat și Crișana.

Vântul va avea intensificări în regiunile sudice și sud-estice, cu viteze de 40…60 km/h, trecător viscolind ninsoarea. Valorile maxime se vor încadra între -1 şi 7 grade, iar cele minime între -7 şi 2 grade celsius.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI