Meteo 29-30 octombrie 2021. Șoc în ultimul weekend din lună. Ce vor arăta termometrele

Meteo 29-30 octombrie 2021. Șoc în ultimul weekend din lună. Ce vor arăta termometrele
Prognoza meteo 29-30 octombrie 2021. Temperaturi ridicate pentru luna octombrie

Prognoza meteo 29-30 octombrie 2021 vine cu noi schimbări pentru finalul de lună octombrie. ANM a emis noi predicții pentru acest final de săptămână, și de lună. Vor fi temperaturi ridicate, față de media anuală normală. Așa se face că în weekend vom avea valori termice de până la 20 de grade și cer senin în mai toată țara.

ANM a emis avertizaer de Cod Galben pentru astăzi

Până la venirea weekend-ului, pentru ziua de astăzi ANM a emis mai multe avertizări de Cod Galben pentru mai multe județe. ANM anunță fenomene de ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m. Avertizările sunt pentru județele Constanța, Ialomița, Brăila, Călărași și Harghita, și sunt valabile până la ora 10, în această dimineață, după cum urmează:

  • Județul Constanța: Medgidia, Cernavodă, Murfatlar, Mircea Vodă, Rasova, Peștera, Saligny, Seimeni;
  •  Județul Brăila: Tufești, Chișcani, Victoria, Stăncuța, Gropeni, Mărașu, Berteștii de Jos;
  • Județul Ialomiţa: Fetești, Țăndărei, Făcăeni, Bordușani, Săveni, Mihail Kogălniceanu, Gura Ialomiței, Vlădeni, Sudiți, Movila, Stelnica, Platonești, Cosâmbești, Mărculești;
  • Județul Călăraşi: Modelu, Borcea, Dragalina, Dor Mărunt, Lehliu Gară, Mânăstirea, Perișoru, Grădiștea, Jegălia, Cuza Voda, Independența, Lupșanu, Dorobanțu, Ștefan cel Mare, Dragoș Vodă, Alexandru Odobescu, Valea Argovei, Vlad Țepeș, Ștefan Vodă, Vâlcelele, Frăsinet, Ulmu, Gurbănești, Nicolae Bălcescu;
  •  Județul Harghita: zona depresionară.

 

Prognoza meteo 29-30 octombrie 2021. Temperaturi ridicate pentru luna octombrie

Finalul de săptămână, și implicit, de lună octombrie, aduce noi schimbări ale valorilor termice, în majoritatea teritoriului. Așa se face că finalul de săptămână aduce în zona Banatului valori maxime 19-20 de grade grade și valori minime de 2-3 grade.

În Crișana, weekendul aduce temperaturi mai ridicate, ajungând tot în jurul a 20 de grade, iar în zona Moldovei, weekendul aduce temperaturi maxime de 18-19 grade. Comparativ cu ziua precedentă, în nordul țării, în Maramureş, termometrele vor arăta 19 grade.

Prognoza meteo 29-30 octombrie 2021 ANM anunță temperaturi ridicate  şi în Transilvania. Pentru acest weekend cei care ajung la Braşov, vor resimți 18 grade. Dacă sunteți în Sibiu, aici prognoza meteo 29-30 octombrie 2021 anunță 17 grade, iar în estul țării, la Iași, vor fi maxime de 18 gade.

Pentru ziua de azi, prognoza meteo 29-30 octombrie 2021 anunță pentru bucureșteni maxime de 18 grade cu cer senin și fără precipitații. Pentru mâine, tot în București, prognoza meteo 29-30 octombrie 2021 anunță 15 grade pe timpul zilei, dar vom avea parte de cer noros și ceva burniță.

Pentru amatorii de munte, prognoza meteo anunță maxime de 12 grade celsius și vântul va bate slab. Nu sunt excluse în zonele montane, în weekend, condiții deprecipitații, chiar sub formă de ninsoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI