Mesajul Soranei Cîrstea care i-a emoționat pe fani: „Copil micuț, sfatul meu ar fi să nu te compari cu nimeni” VIDEO

Mesajul Soranei Cîrstea care i-a emoționat pe fani: „Copil micuț, sfatul meu ar fi să nu te compari cu nimeni” VIDEO
Sorana Cîrstea a încheiat un sezon bun la capătul căruia ocupă locul 38 în ierarhia mondială

Mesajul Soranei Cîrstea care i-a emoționat pe fani. Jucătoarea din Târgoviște a încheiat un sezon bun, ce i-a adus un important salt în ierarhia WTA. Iubita lui Ion Ion Țiriac ocupă locul 38 mondial, dar a reușit să câștige și cel de-al doilea turneu WTA din carieră. Accidentată înaintea începerii turneului de la Linz, în noiembrie, Sorana pregătește noul sezon, fiind prezentă pe tabloul principal de la Australian Open 2022.

Mesajul Soranei Cîrstea care i-a emoționat pe fani

Mesajul Soranei Cîrstea care i-a emoționat pe fani. Jucătoarea din Târgoviște a ajuns la capătul unui sezon bun ce i- adus și un salt important în ierarhia WTA. Sorana ocupă locul 38 mondial, după ce, acum un an era abia pe 86. Românca a reușit să câștige, la Istanbul, cel de-al doilea titlu WTA din carieră și a jucat finala de la Strasbourg.

Sorana Cîrstea s-a accidentat chiar înaintea turneului de la Linz, din noiembrie. Ea a suferit o ruptură musculară la gambă, o problemă asemănătoare cu cea a Simonei Halep. A fost nevoită să se retragă de la competiția din Austria, la care participase deja de nouă ori.

După aceea, Sorana Cîrstea a plecat împreună cu iubitul său, Ion Ion Țiriac într-o destinație exotică pentru a se relaxa înainte de noul sezon. Soare, mare, plajă, toate ingredientele pentru o vacanță reușită. Dar o postare făcută pe contul de Instagram a lăsat să se înțeleagă că nu totul e roz în paradisul relației lor.

„Copil micuț, sfatul meu ar fi să nu te compari cu nimeni”

Sorana Cîrstea și-a manifestat, într-un mod voalat, frustrarea pentru secretomania ce învăluie relația sa cu Ion Ion Țiriac.

Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate”, a scris Sorana Cîrstea, în limba engleză, în postarea făcută pe Instagram.

Deși sunt împreună de aproape 2 ani, Sorana și Ion Ion Țiriac nu au apărut niciodată în public, nici nu au confirmat oficial relația lor. „Discreție totală” pare deviza ce însoțește legătura dintre ei. Nu există fotografii, nici măcar mărturii clare ale unor apropiați ai cuplului, deși relația e binecunoscută în high-life-ul bucureștean.

Acest lucru este rezultatul unei adevărate „omerte” impuse de Ion Ion Țiriac în privința expunerii publice a celor doi, după cum scria Playsport, la începutul toamnei. În aceste zile, la inițiativa Tennis Channel International, Sorana Cîrstea a dezvăluit ce i-ar transmite Soranei din trecut și ce sfat i-ar da. Ea a transmis un mesaj emoționant pentru „tânăra Sorana”

„Pentru tânăra Sorana, copil micuț, sfatul meu ar fi să nu te compari cu nimeni, să te bucuri de evoluția ta, nu e vorba de destinație, ci de călătorie. Doar fii fericită! Iubește-ți familia și fă doar ce te împlinește pe interior!”, a spus Sorana în clipul postat de Tennis Channel International pe Twitter.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI