Sorana Cîrstea, nemulțumiri în relația cu Ion Ion Țiriac. Ce mesaj a postat jucătoarea din Târgoviște

Sorana Cîrstea, nemulțumiri în relația cu Ion Ion Țiriac. Ce mesaj a postat jucătoarea din Târgoviște
Sorana Cîrstea se află în vacanță, dar este iritată de un anumit aspect din relația cu Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea, nemulțumiri în relația cu Ion Ion Țiriac. Ocupanta locului 38 WTA a încheiat actualul sezon cu o accidentare la gambă suferită înainte de startul turneului de la Linz. Jucătoarea din Târgoviște a intrat, astfel, mai devreme în vacanță. Ea a postat pe o rețea de socializare o fotografie în stil Baywatch, făcută într-o destinație exotică. Dar Sorana Cîrstea a însoțit poza de un mesaj ce-i denotă iritarea în privința unor aspecte din relația cu fiul lui Ion Țiriac.

Sorana Cîrstea, nemulțumiri în relația cu Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea, nemulțumiri în relația cu Ion Ion Țiriac. Jucătoarea din Târgoviște a avut un sezon bun, în care a reușit să câștige cel de-al doilea turneu WTA din carieră și a jucat în finala altuia. Mai mult, ea a urcat serios în ierarhia mondială. A început anul pe locul 72, iar acum e clasată pe poziția a 38-a.

Sorana Cîrstea a lipsit de ultimele turnee ale anului, inclusiv de la Transylvania Open. Era gata să ia startul la competiția din Linz, dar o acidentare suferită la antrenamente a oprit-o.

Din cauza unei accidentări suferite acum 2 zile la antrenamente aici, în Linz, trebuie să mă retrag de la unul dintre turneele mele preferate. RMN-ul a arătat o ruptură în mușchiul gambei, așa că medicii m-au sfătuit să iau o pauză.

Acesta este sportul și asta este viața, dar accept orice provocare stând în picioare și cu capul sus. E timpul să mă recuperez și să devin mai puternică pentru 2022”, a transmis Sorana Cîrstea, prin intermediul contului ei de Facebook.

Ce mesaj a postat jucătoarea din Târgoviște

Sorana Cîrstea a plecat împreună cu iubitul său, Ion Ion Țiriac într-o destinație exotică pentru a se relaxa înainte de noul sezon. Soare, mare, plajă, toate ingredientele pentru o vacanță reușită. Ele rezultă din fotografia postată de jucătoare pe contul său de Instagram. Dar imaginea e însoțită de un mesaj care pune pe gânduri. Din text se simte frustrarea, chiar dezamăgirea iritată a Soranei față de un anumit aspect al relației cu fiul lui Ion Țiriac.

Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate”, a scris Sorana Cîrstea, în limba engleză, în postarea făcută pe Instagram.

Deși sunt împreună de aproape 2 ani, Sorana și Ion Ion Țiriac nu au apărut niciodată în public, nici nu au confirmat oficial relația lor. „Discreție totală” pare deviza ce însoțește legătura dintre ei. Nu există fotografii, nici măcar mărturii clare ale unor apropiați ai cuplului, deși relația e binecunoscută în high-life-ul bucureștean.

Acest lucru este rezultatul unei adevărate „omerte” impuse de Ion Ion Țiriac în privința expunerii publice a celor doi, după cum scria Playsport, la începutul toamnei. Doar la terminarea finalei câștigate la Istanbul, Sorana a fost surprinsă vorbind la telefon chiar de pe teren.

Te iubesc! Eşti viaţa mea! Şi de abia aştept să fiu în braţele tale”, s-a auzit pe transmisia tv, după ce Sori a cucerit trofeul.

Nu se știe exact nici cât e dorința lui Ion Ion Țiriac și cât, de fapt, voința tatălui său, în impunerea acestei discreții totale asupra relației. Cert este, însă, că Sorana Cîrstea devine tot mai iritată de această situație. De parcă s-ar iubi cu o fantomă…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI