Mesajul șocant al unui pedofil pentru o fetiță de 10 ani. Ce a îndrăznit să îi ceară

Mesajul șocant al unui pedofil pentru o fetiță de 10 ani. Ce a îndrăznit să îi ceară

În urma unor cercetări amănunțite pedofilia a fost văzută, pe larg, ca o tulburare psihologică declanșată de traumatismele din copilărie. Acum, mulți experți o văd ca o afecțiune înrădăcinată din punct de vedere biologic, care nu se schimbă, ca o orientare sexuală.

„Ești atât de frumoasă, dragă”

Conform cercetărilor, pedofilii împărtășesc o serie de caracteristici fizice, inclusiv diferențe în cablarea creierului. Acum se crede că aproximativ 1 până la 5% dintre bărbați sunt pedofili, ceea ce înseamnă că sunt atrași în primul rând de copii. Aceste descoperiri au fost larg acceptate în rândul oamenilor de știință, dar au avut un impact redus asupra atitudinilor sau legii sociale. Cu toate acestea, ne rămâne întrebarea alarmantă: dacă unii bărbați se nasc pedofili, ce ar trebui să facă societatea cu ei?

Susținute de această cercetare, există teorii care spun că pedofilii care nu au molestat niciodată copiii caută acceptarea socială. În România, în ultimii ani, au apărut tot mai multe cazuri de acest gen, unele dintre ele cu final dramatic, doar dacă ne aducem aminte de cazul pedofilului olandez care a și ucis una din victime.

Mesajul șocant al unui pedofil pentru o fetiță de 10 ani. Ce a îndrăznit să îi ceară
Mesajul șocant al unui pedofil pentru o fetiță de 10 ani. Ce a îndrăznit să îi ceară

Un alt caz, presupus, de pedofilie a apărut zilele acestea în România. Este vorba de cazul unui bărbat din America, în vârstă de 51 de ani, ce folosește pe rețelele de socializare id-ul „Jamesmicheal22”, prin intermediul căruia își caută potențiale victime tinere. Unora dintre ele le trimite mesaje private în care le promitea diferite lucruri:

”Ești atât de frumoasă, dragă! Mi-aș dori să fii amanta mea. O să te răsfăț cu bani. O să îți trimit în fiecare săptămână bani, ca să îți cumperi tot ce vrei”, ar fi unul din mesajele trimise cătr tinerele fete de repsupusl pedofil.

Pedofilia în România, încă o problemă acută

Numărul cazurilor de pedofilie infantilă în România au crescut dramatic, iar autoritățile încearcă să combată acest gen de infracțiune prin crearea unei baze de date cu toţi agresorii sexuali. Conform autorităților, acest gen de infractori, și vorbim aici de violatori, pedofilii şi traficanţii de persoane vor fi înergistrați într-un registru şi monitorizaţi permanent de poliţie. Legea prin care se crează cadrul pentru această listă era pe masa Preşedintelui, încă din luna mai a anului trecut, după ce a fost adoptată de Parlament. Confomr unor statistici dramatice, zilnic în România, două femei sunt violate, iar o dată la patru zile, un copil e abuzat sexual.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI