Mesajul primit de Simona Halep după victoria din primul tur la Wimbledon 2022. Cine i l-a trimis

Mesajul primit de Simona Halep după victoria din primul tur la Wimbledon 2022. Cine i l-a trimis
Simona Halep a debutat cu o victorie clară în primul tur la Wimbledon 2022

Mesajul primit de Simona Halep după victoria din primul tur la Wimbledon 2022. Dubla campioană de Grand Slam a debutat cu dreptul în turneul pe care l-a câștigat în 2019. Românca a învins-o în prima manșă pe Karolina Muchova, din Cehia, cu scorul 6-3, 6-2. Simona Halep a fost felicitată după meci de una dintre persoanele apropiate ei.

Mesajul primit de Simona Halep după victoria din primul tur la Wimbledon 2022

Mesajul primit de Simona Halep după victoria din primul tur la Wimbledon 2022. Fostul lider mondial a câștigat  împotriva cehoaicei Karolina Muchova, cu scorul 6-3, 6-2, în manșa inaugurală a competiției pe care a câștigat-o în 2019.

Simona Halep a declarat că a avut emoții și i-a mulțumit lui Patrick Mouratoglou, antrenorul său, că i-a redat pasiunea pentru tenis.

„Am avut emoții mari la revenire, dar sunt fericită. Am amintiri superbe de-aici, din 2019. Cu tot ce s-a întâmplat în lume, cu accidentările, a apărut o lipsă de încredere. Karolina e o adversară foarte tare, joacă minunat, așa că am avut ceva emoții înaintea acestui meci.

Am avut mari bătăi de cap în ultimii ani, nu mi-a fost ușor. Îi mulțumesc antrenorului meu, Patrick, pentru că m-a ajutat să am din nou pasiune. Acum iubesc tenisul din nou, îmi place să fiu pe teren, îmi place să joc și îmi place să muncesc, ceea ce nu e foarte simplu”, a spus Simona Halep la finalul meciului.

Cine s-a declarat mândru de evoluția româncei

Simona Halep și-a impresionat propriul antrenor cu prestația solidă din meciul cu Muchova. Dar și cu cuvintele de mulțumire pe care i le-a adresat la finalul partidei. Așa se face că tehnicianul francez a reacționat printr-o postare pe contul sale de pe rețelele sociale.

Ptrick Mouratoglou s-a declarat mândru de performanţa Simonei Halep din primul tur de la Wimbledon. „Mândru de felul în care ai intrat în acest turneu @simonahalep! Cu entuziasm și pasiune”, a fost mesajul public al lui Patrick Mouratoglou, postat pe contul său de Instagram.

Totodată, după meci, într-o postare pe conturile sale oficiale, Simona Halep a avut un mesaj prin care a mărturisit că i-a lipsit atmosfera de la Wimbledon. „Mi-ai lipsit atât de mult, Wimbledon. Mă bucur să fiu înapoi aici”, a scris Simona Halep.

La postarea Simonei Halep a avut răspuns același Patrick Mouratoglou, care consideră că turneul londonez are nevoie de o campioană precum românca. „Sunt sigur că şi Wimbledon ţi-a dus lipsa la fel de mult”, a comentat francezul. În turul 2, Simona Halep o va întâlni pe belgianca Kristen Flipkens (190 WTA). Scorul partidelor directe dintre cele două jucătoare este de 5-0 pentru româncă. Meciul va avea loc joi, la o oră ce urmează să fie comunicată de organizatori.