24 oct. 2023 | 11:02

Mesajul postat de cei de la Covalact după moartea Coanei Chiva. Ultimele imagini cu actriţa Nataşa Raab în viaţă

News
Mesajul postat de cei de la Covalact după moartea Coanei Chiva. Ultimele imagini cu actriţa Nataşa Raab în viaţă
Mesajul postat de cei de la Covalact după moartea Coanei Chiva. Ultimele imagini cu actriţa Nataşa Raab în viaţă

Natașa Raab a plecat dintre noi în mod subit, după ani întregi de suferință. A avut parte de multă durere în ultima parte a vieții, iar la 70 de ani ne-a părăsit, când nimeni nu se aștepta. Iată ce mesaj emoționant au postat cei de la Covalact, dar și ultimele fotografii cu celebra actriță înainte de a ne părăsi.

Mesaj emoționant pentru Coana Chiva

Celebra actriță Natașa Raab a plecat dintre noi la 70 de ani. Actrița și-a dat ultima suflare luni, pe 23 octombrie și a lăsat în urmă numai lacrimi și durere. Natașa Raab a părăsit definitiv scena și va mai juca acum doar printre îngeri.

Cei care au iubit-o sunt răpuși de durere de la aflarea veștii. Mulți colegi de breaslă au transmis mesaje emoționante după ce actrița s-a stins din viață, printre care și echipa Covalact de țară.

Natașa Raab a fost ani la rând imaginea acestui brand de lactate, interpretând-o pe Coana Chiva, cea care le pregătea. Echipa i-a urat drum lin iubitei actrițe, care a reușit să intre la sufletele românilor prin aparițiile ei pline de umor și profesionalism.

„Coana Chiva îți mulțumește pentru tot. Drum lin, Natașa Raab 🙏 (15.07.1953 – 23.10.2023)”, a fost mesajul celor de la Covalact de țară.


Colegii de breaslă ai actriței au anunțat că Natașa Raab va fi înmormântată miercuri, 25 octombrie 2023, la Cimitirul Ungureni din Craiova.

Ultimele imagini cu Natașa Raab

Natașa Raab a dispărut de câțiva ani din lumea publică. A renunțat la lumina reflectoarelor pentru când problemele de sănătate s-au apustit asupra ei și nu i-au mat dat liniște. Pentru că nu mai avea putere, a decis cu greu să stea departe de scenă.

Află și: Natașa Raab și-ar fi dorit să moară în locul soțului ei. Marea iubire care i-a marcat viața: „De ce s-a dus fără mine?”

Se știa că actrița ajunsese să nu se mai poată deplasa bine, să nu mai poată vorbi și să nu se descurce deloc singură din cauza Parkinsonului cu care se confrunta. În urmă cu un an, când încă mai avea puteri, a declarat că nu era deloc bine și fusese țintuită la pat.

Îndrăgita Coana Chiva spunea că nu o țin picioarele și tremura din toate încheieturile din cauza bolii. Cu toate acestea, a acceptat să transmită un mesaj publicului pe care îl iubea.

„Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu. Le urez tuturor „Paște liniștit!”,   declara actrița, în urmă cu un an, pentru Ego.ro.

Pentru că nu a mai apărut în public, fanii nu au mai avut ocazia să o vadă. Ultimele imagini cu ea în viață au apărut în urmă cu câțiva ani, la aniversarea actriței de 67 de ani, când a primit cadouri de la cei dragi.

Natașa Raab părea ceva mai bine atunci și încă avea puterea să zâmbească. S-a bucurat de tortul și florile primite de la apropiați, dar acelea au fost ultimele ipostaze în care au putut-o vedea fanii.

Natașa Raab, o viață plină de suferință

Natașa Raab a avut parte de un sfârșit dur, plin de dureri și probleme de sănătate. Ultimii ani au fost îngrozitori pentru ea, mai ales de când a început să piardă persoanele la care ținea cel mai mult.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Nataşa Raab nu a avut copii. Actriţa, de nerecunoscut în ultimii ani de viaţă

Cancerul a fost ca un blestem pentru familia actriței și doar ea a fost cea care a reușit să îl învingă, deși i-a urmărit cele mai dragi persoane din viața ei. A fost diagnosticată cu cancer de col uterin, dar a optat pentru histerectomie și a reușit să se vindece, pierzând, însă, șansa de a mai face vreodată copii.

Ulterior, fratele său a fost diagnosticat și el cu nemiloasa boală. În 2019, actrița cerea ajutor pentru fratele ei. Bărbatul avea 53 de ani la vremea aceea și aflase că are cancer la pancreas. Le cerea oamenilor să o ajute să găsească un vaccin-minune, care l-ar fi putut salva pe bărbat.

Din păcate, la doar un an distanță, acesta s-a stins din viață. Medicii nu au mai putut face nimic ca să îl salveze și, chiar înainte de Crăciun, a plecat de lângă sora sa, căreia i-a lăsat numai durere în suflet.

 ”Pe 20 decembrie 2020 a murit și fratele meu, avea doar 54 de ani, dragul de el, s-a stins din viață, mă doare sufletul, am încercat să facem tot posibilul să-l vindecăm, dar a avut cancer, avea tumoră la pancreas, nu s-a mai putut face nimic”, declara, pentru Impact.ro, Natașa Raab.

Pe data de 14 septembrie 2019, medicul din Craiova, Val Guțul, a încetat din viață în urma unui diagnostic de cancer la vezică. Timp de 38 de ani, el a fost partenerul de viață al Natașei Raab, iar actrița l-a admirat profund.

 ”Am rămas singură, Doamne. Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani”, a scris în septembrie 2019, pe Facebook, Natașa Raab.

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
Cutremur în televiziune. Vedeta ProTV a anunțat acum: Nu sunt pregătită să mor
Capital.ro
Parada planetară 2024: Data în care va avea loc fenomenul astronomic rar | Șase planete se vor alinia pe cer
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro