Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dăncilă, după ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dăncilă, după ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfătuiește pe Viorica Dăncilă să se retragă din cursa pentru alegerile prezidențiale, după ce președintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusă de premierul României. Liderul Pro România este de părere că Dăncilă este mințită de aceiași oameni care l-au mințit și pe Liviu Dragnea.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dăncilă

„Domnul Iohannis a transmis câteva mesaje. Doamna Dăncilă trebuie să meargă în Parlament. Nu poți să guvernezi fără să ai un vot când se schimbă structura politică. Al doilea mesaj pe care l-a transmis a arătat că nu este un blat cu Dăncilă. Al treilea este că trebuie să avem cât mai repede un program stabil, să ne apucăm de treabă.

Ce o să facă Dăncilă, o să ia 40 de parlamentari de la opoziției și o să îi pună miniștri pe toți? Se lasă păcălită. Eu cred că doamna Dăncilă nu trebuia și nu trebuie să candideze la alegerile prezidențiale. Încă mai are timp să se răzgândească. Este mințită de aceiași oameni, baroni, care îl mințeau pe Dragnea. Nu are nicio șansă să intre în turul 2. Dacă PSD îl va susține pe Mircea Diaconu, va fi un tur doi între el și Klaus Iohannis”, a declarat Victor Ponta la un post de televiziune.

Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusă de Viorica Dăncilă

Președintele Kaus Iohannis a anunțat, miercuri, că respinge integral remanierea propusă de premierul României.

„În primul rând, nu accept nicio propunere de remaniere din partea acestui guvern, nu doar pentru că acest guvern şi-a schimbat componenţa politică, ci pentru că propunerile pe care le-am primit sunt pur şi simplu inacceptabile. Aşadar, resping în integralitate remanierea propusă de premier.

(…) PSD şi ALDE sunt vinovate pentru dezastrul actual, pentru politizarea instituţiilor şi nu voi tolera propuneri care sunt total împotriva valorilor democratice în care cred majoritatea românilor şi în care cred şi eu”, a spus Klaus Iohannis.