Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep. Ce i-a scris antrenorul

Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep. Ce i-a scris antrenorul
Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep. Ce i-a scris antrenorul

Darren Cahill i-a transmis un mesaj Simonei Halep după ce tenismena a câștigat, sâmbătă, titlul de la Praga. Antrenorul: „Ai concurat precum campionii”.

Darren Cahill, mesaj pentru Simona Halep după ce a câștigat titlul de la Praga

Simona Halep a cucerit al 21-lea trofeul al carierei la Praga, la prima sa participare după pauza impusă de pandemia de COVID-19. Sportiva constănțeancă s-a descurcat fabulos în Cehia, iar adversara sa, Elise Mertens, nu i-a pus probleme în ultimul act. Pentru acest trofeu, tenismena va încasa și un cec în valoare de 43 de mii de dolari din partea organizatorilor.

Darren Cahill a felicitat-o pe Simona pentru turneul de la Praga
Darren Cahill a felicitat-o pe Simona pentru turneul de la Praga
  • Simona Halep a câștigat, sâmbătă, turneul de la Praga, după ce a învins-o pe Elise Mertens (23 WTA), cu 6-2, 7-5.
  • Următorul turneu din calendarul româncei este cel de la Roma, din luna septembrie.

Campiona noastră a promis că se aruncă în apă dacă va ieși victorioasă, iar la final s-a ținut de cuvânt. S-a aruncat în râul Vltava din capitala Cehiei, împreună cu o parte din membrii echipei sale. Presa internațională a savurat momentul în care sportiva a sărit în apă. Promisiunea făcută și respectată de Halep a mai fost făcută și de către alți sportivi, unul dintre ei fiind Rafael Nadal. Acesta se aruncă în piscină alături de copiii de mingi după fiecare titlu câștigat la Barcelona.

„Victoriile sunt fundația pe care te bazezi și construiești. Bravo!”

Darren a felicitat-o pe Halep pentru felul în care a luptat și nu a uitat nici de echipa sa:

„Calități incredibile de luptă arătate de Simona Halep la Praga întreaga săptămână. O luptă în primele tururi, dar ai rezistat acolo și ai concurat precum campionii. Acest tip de victorii sunt importante deoarece sunt fundația pe care te bazezi și construiești. Bravo, Simona Halep și felicitări pentru Artemon și Cosmin Diaconeasa”, a scris antrenorul pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI