Iulia Vântur, în genunchi în India. Fosta parteneră a lui Ștefan Bănică Jr i-a șocat pe fani: ”Ți-ai schimbat religia?”

Iulia Vântur, în genunchi în India. Fosta parteneră a lui Ștefan Bănică Jr i-a șocat pe fani: ”Ți-ai schimbat religia?”

Iulia Vântul, fosta parteneră a lui Ștefan Bănică, de la ”Dansez pentru tine”, surprinde din nou. Aceasta a apărut pe contul de Instagram într-o ipostază inedită, rugându-se.

Iulia Vântur, în genunchi în India. Fosta parteneră a lui Ștefan Bănică Jr i-a șocat pe fani

În descrierea imaginii Iulia Vântur a declarat: ”Happy Maha Shivratri”, adică Maha Shivratri Fericit, rugându-se la zeul Shiva. Internauții au asaltat-o imediat pe frumoasa blondină care locuiește în India de ani buni: ”Ți-ai schimbat religia?”, au întrebat-o aceștia. Iulia Vântur nu a dat niciun răspuns la întrebare, dar postarea s-a bucurat de mii de like-uri.

Ce este Maha Shivratri

Maha Shivaratri este un festival hindus celebrat anual în onoarea zelui Shiva și, în special, marchează noaptea căsătoriei cerești dintre Shiva și Parvati. De asemenea, se face referire la noaptea în care Shiva interpretează dansul ceresc. Există un Shivaratri în fiecare lună-solară din calendarul hindus, în a 13-a noapte / a 14-a zi a lunii, dar o dată pe an, în iarna târzie (februarie / martie) și înainte de sosirea verii, marchează Maha Shivaratri care înseamnă „Marea Noapte a Shiva”. Este un festival major al hinduismului, iar acest festival este solemn și marchează o amintire a „depășirii întunericului și a ignoranței” din viață și din lume.

Se observă prin amintirea lui Shiva și scandarea rugăciunilor, postul și meditarea la etică și virtuți precum onestitatea, non-vătămarea celorlalți, caritatea, iertarea și descoperirea lui Shiva. Devotații ardenti stau trezi noaptea. Alții vizitează unul dintre templele Shiva sau merg în pelerinaj la Jyotirlingams. Acesta este un festival hindus antic a cărui dată de origine nu este cunoscută. În Shaivismul Kașmir, festivalul este numit Har-ratri sau semnificativ mai simplu Haerath sau Herath de către credincioșii Shiva din regiunea Kașmir. Cannabis este, de asemenea, fumat pentru a marca acest festival, în special în țări precum Nepal și India.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI