Mesajul incredibil primit de Cabral după ce Andreea Ibacka a născut. Vedeta Pro TV a dat un răspuns savuros

Mesajul incredibil primit de Cabral după ce Andreea Ibacka a născut. Vedeta Pro TV a dat un răspuns savuros
Mesajul pe care l-a primit Cabral, dupa ce Andreea Ibacka a nascut pentru a doua oara

Fericire mare în familia lui Cabral Ibacka. Frumoasa lui soție Andreea a născut un băiețel sănătos, de nota 10. Ce mesaj amuzant a primit vedeta de la PRO TV de la unul dintre cei mai dragi prieteni ai săi. Fanii lui Cabral au izbucnit în râs.

Ce mesaj hilar a primit Cabral, după ce soția lui a născut a doua oară

Familia lui Cabral s-a mai mărit cu încă un membru de când actrița Andreea Ibacka a adus pe lume un băiețel sănătos, de nota 10. Frumoasa blondină l-a făcut tătic pentru a doua oară pe simpaticul prezentator de la PRO TV, iar de câteva zile cei doi părinți sunt în culmea fericirii.

Așa cum era de așteptat, mesajele de felicitări nu au întârziat să apară încă de când Cabral a postat o fotografie cu soția lui la poarta maternității, dinainte să dea naștere frățiorului simpaticei Namiko.

Recent, Cabral a făcut publică pe pagina lui oficială de Facebook o captură de ecran de pe contul său de WhatApp, unde le-a arătat fanilor un mesaj amuzant de felicitări, primit de la un bun prieten de-al său.

Conversația a devenit virală în mediul online, amuzându-i copios pe urmăritorii celebrului Cabral. Prezentatorul de la PRO TV a fost copleșit de emoții de faptul că a devenit tată de băiată pentru prima dată, vedeta având încă două fetițe, una cu Andreea Ibacka și alta cu prima soție Luana.

Fanii lui Cabral au crezut că mesajul este de la actorul Mihai Bendeac

Amuzamentul mesajului primit pe WhatsApp a fost produs de faptul că unul dintre cei mai dragi prieteni ai lui Cabral i-a transmis felicitări, dar a crezut că vedeta a devenit tatăl unei alte fetițe, motiv pentru care i-a urat: „Să vă trăiască, e o scumpă!”, după ce Cabral i-a trimis o fotografie cu bebelușul nou-născut.

Reacția lui Cabral a devenit virală, atunci când realizatorul TV i-a răspuns „E băiat. Boule.”, semn că între cei doi interlocutori există o relație apropiată de prietenie, în care schimburile de replici ironice sunt permise.

„Revin cu un live, un video, ceva. Că degeaba arunc iar cu litere, sunt copleșit de voi. Până atunci (nu comentați cum scrie, nu-i român, dar e o bomboană de om).”, a scris Cabral Ibacka în dreptul imaginii cu mesajul  postate pe Facebook.

Cele mai amuzante comentarii au fost cele în care urmăritorii lui Cabral au crezut că persoana care i-a trimis mesajul amuzant ar fi fost nimeni altul decât Mihai Bendeac, despre care fanii lui Cabral știu că este un bun prieten de-al vedetei de la PRO TV.

„Mihai Bendeac, zice lumea că după avatar tu ești. Eu le tot repet că ești român…”, a scris amuzat Cabral pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI