Când naște Andreea Ibacka al doilea copil. Ce a dezvăluit soția lui Cabral

Când naște Andreea Ibacka al doilea copil. Ce a dezvăluit soția lui Cabral
Andreea Ibacka mai are puțin și naște! Ce detalii a dezvăluit

Andreea Ibacka se pregătește de întâlnirea cu al doilea copil! Vedeta mai are puțin și o să devină mămică pentru a doua oară, așa că fanii abia așteaptă să afle mai multe detalii. Iată că soția lui Cabral le-a oferit tuturor un indiciu cu privire la naștere!

Andreea Ibacka, dezvăluiri despre nașterea băiețelului său. Când o să vină pe lume bebelușul

A mai rămas puțin până când Andreea Ibacka o să își strângă în brațe băiețelul. Soția lui Cabral ar putea să devină mămică pentru a doua oară chiar zilele viitoare, oferindu-le fanilor din mediul online un indiciu prețios despre venirea pe lume a copilului.

Mai exact, în trecut, Andreea Ibacka mărturisea că o să nască la finalul acestei luni, iar acum le-a povestit admiratorilor săi că este posibil să nască chiar în ziua de joi, când este difuzat serialul ‘Adela’, în care joacă. Rămâne de văzut dacă previziunea pe care a avut-o soția lui Cabral o să se îndeplinească.

„Bucuria din spatele camerei se simte și din spatele măștii. Iubesc meseria aceasta și sunt norocoasă să o practic alături de cei mai buni (…) Și – cine știe? – săptămâna aceasta dacă e joi, poate și nasc.”, a transmis ea pe Instagram.

”Vă anunț că diseară merg la – probabil – ultima monitorizare și ecografie dinainte de întâlnirea de zilele viitoare cu băiețelul meu. Să ne țineți pumnii, vă rog!”, este mesajul postat de Andreea Ibacka miercuri, 29 septembrie, înainte de a merge la medic.

Andreea Ibacka: ‘Miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile’

Andreea Ibacka a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina, așa că a vrut să imortalizeze momentul printr-o ședință foto în care și-a expus burtica. Vedeta le-a dezvăluit câteva poze emoționante fanilor, dar a și vorbit despre experiența ei.

Soția lui Cabral Ibacka a trecut prin câteva probleme, mărturisind că sunt zile în care se mișcă mai greu, nu doarme bine și schimbările siluetei sale o fac să rămână uluită. Totuși, blondina trece peste toate provocările, mai ales pentru că fericirea de care are parte întrece orice clipă dificilă.

„Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.

Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie.

Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă.”, a notat Andreea pe Instagram.

Urmăriți Playtech.ro și pe