Mesajul halucinant de azi al Rusiei pentru Ucraina: ‘Vom declara război dacă va continua cu provocările’

Mesajul halucinant de azi al Rusiei pentru Ucraina: ‘Vom declara război dacă va continua cu provocările’
Rusia, mesaj pentru Ucraina

Rusia aduce un mesaj halucinant pentru Ucraina. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a făcut un anunț incredibil. Dmitri Peskov a subliniat că Rusia ar putea declara ,,război” Ucrainei în contextul în care trupele militare sub conducerea lui Putin au invadat deja țara vecină de aproape două luni. ,,Ele trebuie si vor fi îndeplinite. Nu trebuie să existe niciun dubiu în această privință”, a mai spus acesta.

Rusia, mesaj șocant pentru Ucraina: ,,Rusia va fi nevoită să declare război”

Dmitri Peskov a declarat în cursul zilei de vineri că Rusia ar putea declara ,,război” Ucrainei. Aceste declarații halucinante sunt aduse în prim-plan în contextul în care trupele militare ruse au invadat țara vecină deja de aproape două luni.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului susține că acum derulează o ,,operațiune specială” în Ucraina. De asemenea, acesta a subliniat că dacă Ucraina își va continua atacul către orașele rusești, Rusia va fi nevoită să riposteze mai puternic.

Peskov a mai spus că Moscova considera eliminarea batalioanelor naționaliste din Ucraina este o sarcină de maximă prioritate.

„Dacă Ucraina își continuă provocarile prin atacarea orașelor rusești, Rusia va fi nevoită să declare război împotriva Ucrainei”, a declarat Peskov.

„Sarcina principala este de a elibera [Ucraina] de aceste batalioane naționaliste până la urmă. Operațiunea continua, iar sarcinile care au fost stabilite sunt bine cunoscute. Ele trebuie și vor fi îndeplinite. Nu trebuie să existe niciun dubiu in aceasta privinta”, a declarat purtatorul de cuvant al presedintelui rus, conform aktual24.ro.

,,Există o luptă acerbă și acolo trebuie eliminate toate aceste batalioane”

Peskov susține că viața pașnică se întoarce acolo unde batalionele naționaliste nu iau ostatici civili și unde batalioanele naționaliste nu deschid focul asupra facilităților sociale și caselor.

„Cu toate acestea, în acele locuri unde batalioanele naționaliste sunt angajate în ceea ce am vorbit, exista o luptă acerbă și acolo trebuie eliminate toate aceste batalioane”, a mai declarat secretarul de presa al Kremlinului.

  • Ziua 51 de război

În ziua 51 a războiului declanșat de Rusia începe o victorie simbolică a Ucrainei care continuă să reziste. Rușii au confirmat scufundarea navei lor, dar au susținut că de vină a fost ,,marea furtunoasă.”

În timpul acesta, 8 diplomați ai Reprezentanței UE din Rusia au fost expulzați, căpitanul navei Moskova ar fi murit în explozia de la bordul navei, iar Rusia folosește în continuare bombardamente cu rază lungă de acțiune la Mariupol. Uniunea Europeană se pregătește acum să interzică petrolul rusesc, dar ,,va dura câteva luni.”