Mesajul enigmatic al Ralucăi Pastramă. S-a îndrăgostit fosta soție a lui Pepe?!

Divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe este încă un eveniment șocant pentru fanii fostului cuplu. Aceștia nu și-au imaginat să-i vadă la brațul altor persoane, dar iată că ambii sunt pregătiți să lase loc în viața lor altor oameni și să creadă din nou în iubire. Ce se întâmplă în viața fostei soții a cântărețului? Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare cred că s-a îndrăgostit din nou.

Raluca Pastramă s-a îndrăgostit din nou?

Nimeni nu ar fi crezut, dar mariajul dintre Pepe și Raluca Pastramă a luat sfârșit. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate și să aibă o relație decentă de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Evenimentul neașteptat a început cu un mic scandal și acuzații neașteptate din partea femeii, dar nimic nu a decurs așa cum se credea.

Cei doi se bucură acum de o relație decentă și împărtășesc aceleași credințe pentru a le oferi o educație bună fetițelor lor și stabilitate din punct de vedere emoțional. Ambii au mărturisit că vor mai da șansa altor persoane să le surprindă pe plan sentimental pentru că sunt tineri și acest eșec nu i-a făcut să nu mai creadă în iubire.

Acum, se pare că și Raluca dă semne că se simte mai bine. Aceasta chiar a postat un mesaj de iubire pe pagina personală de Instagram care i-a făcut pe fani să creadă că e pregătită să se îndrăgostească din nou.

‘Ne îndrăgostim ca nebunii’

Fosta soție a lui Pepe a luat pe toată lumea prin surprindere cu mesajul din filmulețul urcat pe rețelele de socializare: ‘Dacă ne îndrăgostim, ne îndrăgostim ca nebunii, dacă ținem la cineva o facem cu tot sufletul, e vorba de acea dragoste care nu caută răspunsuri, nici timp sau motive, ea există și cu asta umpli cu sens două vieți.” Fanii ei speră să-și găsească în viitorul apropiat un bărbat care să o facă din nou fericită.

  • Ce spune Pepe despre relația cu noua femeie alături de care și-a făcut apariția în public?

„Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a mărturisit fostul jurat de la ‘Next Star’, pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI