Ce i-a transmis Cătălin Botezatu lui Pepe. Nimeni nu se aștepta la un astfel de mesaj

Ce i-a transmis Cătălin Botezatu lui Pepe. Nimeni nu se aștepta la un astfel de mesaj
Pepe și noua sa parteneră Yasmine Ody

Celebrul cântăreț latino Pepe se pare că a trecut peste momentul dureros al divorțului de Raluca Pastramă. Despre fosta soție se zvonește că și ea și-ar fi găsit pe altcineva. Zilele acestea Pepe a fost surprins alături de o tânără domnișoară. Tânăra, pe numele ei Yasmine Ody, este un make-up artist apreciat în showbiz-ul românesc. Noua relație a artistului a intrat și sub lupa celebrului designer Cătălin Botezatu.

Pepe și noua sa parteneră Yasmine Ody

Pepe și Yasmine Ody se pare că deja formează un cuplu. Tânăra make-up artsit a fost surprinsă la brațul artistului zilele acestea. Cei doi nu se mai sfiesc să apară în public. De altfel se pare că nici Raluca Pastramă nu a stat prea mult singură. Surse apropiate tinerei spun că și ea și-ar fi găsit alinarea în brațele altui bărbat.

Divorțul dintre cei doi a lăsat urme adânci, dar a generat și adevărate polemici la adresa lor. Unele dintre ele, răutăcioase, veneau din partea focoasei Oana Zăvoranu, mai ales la adresa fostului soț, Pepe. Altele, tot din spațiul showbiz-ului românesc, au generat un adevărat șoc. O astfel de declarație, șocantă, a venit din partea celebrului designer Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu comentează noua relaţie a lui Pepe

Deși nu sunt de mult împreună, Pepe și Yasmine Ody au devenit subiect de discuție. Plecând de la diferențele de vârstă și până la faptul că prea repede s-au afișat, toate au devenit subiect de analiză. Celebrul designer Cătălin Botezatu s-a aflat și el în tabăra celor care au comentat  mondenul românesc, deci și noua relație dintre Pepe și Yasmine Ody. Într-un interviu acordat celor de la Antena Stars, Cătălin Botezatu, printre altele, i-a transmis un mesaj lui Pepe. Aparent unul amical, mesajul lui Cătălin Botezatu a cam șocat audiența.

„O cunosc, e o fată extraordinară şi mă bucur că Pepe este cu ea. Şi Pepe e un băiat extraordinar. (…) Nu-mi mai aduc aminte exact, lucrez cu mii de fete. Am 50 şi ceva de ani şi lucrez de 30 şi ceva de ani. Ştii că spun eu chestia asta.

Bucureştiul este un imens pat în care nu s-au schimbat de mult cearşafurile, aşa că ce vrei acum, mă întrebi pe mine de ce se întâmplă prin patul ăsta”, a declarat Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Cătălin Botezatu și noua parteneră a artistului latino se cunosc de ceva vreme. Yasmin a prezentat câteva din creațiile sale de make-up artist în cadrul evenimentelor de modă organizate de celebrul Cătălin Botezatu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI