Mesajul dur al lui Nelu Tătaru. ”Suntem ciuma Europei!”

Mesajul dur al lui Nelu Tătaru. ”Suntem ciuma Europei!”
Nelu Tătaru, mesaj dur după noul record de infectare

Nelu Tătaru vine cu un mesaj extrem de dureros pentru români, după ce România și-a bătut reordul de persoane infectate de pe teritoriu. Ministrul Sănătății este extrem de dezamăgit de noile vești.

Nelu Tătaru, mesaj dur: ”Suntem ciuma Europei!”

Radiografia României din cadrul crizei sanitare arată mai rău pe zi ce trece.  Grupul de Comunicare Strategică a anunțat pentru miercuri, 22 iulie 2020, 1.030 noi cazuri de coronavirus în România, în ultimele 24 de ore. Până astăzi, 22 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 40.163 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 24.663 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.693 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare, iar 2,101 de cetățeni au decedat în urma infectării.

Din păcate, inconștiența și nepăsarea multora dintre cei aflați pe teritoriul țării se reflectă din ce în ce mai puternic în situația de criză în care începem să ne adâncime mai tare. Ministrul Sănătății a făcut referire și la focarele de infectare din cadrul unităților medicale. De asemenea, a făcut apel la personal să fie precaut și să evalueze zilnic situația, pentru că „cei care dau sănătate trebuie să fie valizi în acest moment”.

Nelu Tătaru, mesaj dur după noul record de cazuri de infectare
Nelu Tătaru, mesaj dur după noul record de cazuri de infectare

„Trăim un moment dificil”

„Trăim un moment dificil. Dacă era să fim numai noi, spuneam că suntem subiectivi. Dacă ne uităm în toată Europa şi în toată lumea, nu avem cum să mai fim subiectivi. Alţii sunt obiectivi cu noi şi aţi văzut că au nişte reguli pe care ni le-au impus. Strigăm că am ajuns ciuma Europei. Cum am ajuns ciuma Europei? Nerespectând nişte reguli sau instigând să nu respectăm nişte reguli. Sistemul medical gestionează în acest moment situaţia, chiar dacă mai transferăm un pacient de la o Terapie Intensivă suprapopulată către o altă Terapie Intensivă. În zilele următoare, vom detaşa personal în anumite spitale care sunt suport COVID şi au o lipsă de personal. Rămâne, totuşi, ca fiecare dintre noi să respectăm nişte reguli, o conduită şi să fim complianţi la tot ce înseamnă episod pandemic, pentru a putea să ne gândim şi la o perioadă în care putem să ne desfăşurăm activitatea cvasi-normală”
 Nelu Tătaru la Târgu Mureș, potrivit Agerpres

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI