Mesajul de necrezut despre covid-19: ‘Infectarea cu Omicron este o vaccinare murdară’

Mesajul de necrezut despre covid-19: ‘Infectarea cu Omicron este o vaccinare murdară’
Mesaj despre virusul chinez. Ce spune un oficial despre Omicron?

Nou mesaj despre virusul chinez! Un oficial german aduce detalii despre COVID-19 și susține că ideea că Omicron ar putea însemna finele crizei sanitare nu se apropie deloc de realitate. Ce a mai spus acesta despre noua tulpină?

Mesaj incredibil despre COVID-19: detalii despre tulpina Omicron

Ministrul german al Sănătății susține că încă avem nevoie de vaccinare obligatorie pentru că astfel ‘infectarea cu varianta Omicron este doar o vaccinare murdară, pe ușa din spate’. Oficialul a subliniat că ideea ca tulpina aceasta să aducă sfârșitul pandemiei nu este deloc una care să se apropie de realitate.

De asemenea, el a insistat ca vaccinarea anti-COVID-19 ar trebui să devină obligatorie. Karl Lauterbach s-a gândit la viitor și a subliniat că scenariul ar putea fi unul sumbru care „pentru copiii noștri ar fi un experiment absolut ireproșabil.”

„Încă avem nevoie de vaccinare obligatorie. Altfel, infectarea cu varianta Omicron e doar o vaccinare murdară, pe uşa din spate. Să ne bazăm pe faptul că toți se vor infecta şi obține așa imunitatea ar cauza mari probleme”, a declarat Lauterbach.

„E o naivitate să credem că varianta Omicron va fi sfârşitul pandemiei”

Acesta a mai punctat că Omicron pare puțin mai periculoasă decât variantele anterioare, dar pe de altă parte noua variantă ar putea declanșa cazuri grave de boală dacă ar fi necontrolată.

Ministrul Sănătății este de părere că varianta cea mai bună este vaccinarea obligatorie pentru a putea împiedica apariția de noi variante ale coronavirusului, unele care ar putea fi mai periculoase decât ce am văzut până în prezent.

„Infectarea cu Omicron nu ne face neapărat imuni la următoarea variantă. E o naivitate să credem că varianta Omicron va fi sfârşitul pandemiei”. „Chiar dacă impunem vaccinarea, tot nu vom ajunge la toată lumea, dar e un grup mare de persoane nevaccinate care tot se vor vaccina”, a mai spus el, pentru Die Welt.

Un procent de 71.5% din populația Germaniei este vaccinată complet și 40.9% are deja și a treia doză administrată. Parlamentul german urmează să dezbată luna aceasta subiectul vaccinării obligatorii în rândul cetățenilor.

Noua variantă COVID-19: Deltacron

„Am găsit un număr semnificativ de mutații găsite anterior doar în cazurile Omicron, care este diferit de alte variante, deoarece are 30 de mutații”, a spus el. „Zece dintre acestea au fost identificate în aceste probe prelevate în Cipru”, arată cyprus-mail.com.

„Cercetarea inovatoare și descoperirile echipei Dr Kostrikis ne fac mândri de oamenii noștri de știință, deoarece această cercetare plasează Ciprul pe harta internațională atunci când vine vorba de probleme de sănătate.

Frecvența mutațiilor a fost mai mare în rândul celor aflați în spital, ceea ce ar putea însemna că există o corelație între Deltacron și spitalizări”, a spus Hadjipantelas, un specialist.