Mesajul ascuns al Andreei Bălan. Ce a pățit de fapt în timpul relației cu George Burcea

Mesajul ascuns al Andreei Bălan. Ce a pățit de fapt în timpul relației cu George Burcea
Mesajul ascuns al Andreei Bălan. Ce a pățit de fapt în timpul relației cu George Burcea

Trăirile artiștilor se văd mai cu seamă în creațiile lor, decât în dialogurile cu ceilalți. Este și cazul Andreei Bălan, care, odată cu lansarea noii piese, și-a pus pe tapet sentimentele în privința momentelor trăite în timpul relației cu George Burcea, căci despre ce a fost după, am văzut cu ochii noștrii.

Andreea Bălan, mesaj ascuns în noua sa piesă, ispirată de căsnicia cu George Burcea

După ”Inimă de fier”, un single cu mesaj puternic adresat oamenilor care trec sau au trecut prin încercări ale vieții, Andreea Bălan păstrează aceeași linie și lansează ”Am crezut în basme”, o melodie care dezvăluire etapele emoționale prin care trece un om atunci când suferă.

Compusă de către Ionuț Bacula și Vlad Manolache, cu un videoclip în regia lui Vlad Roșca și Roxana Paulica, noua piesă a Andreei este o poveste sensibilă, care o arată pe artistă într-o serie de ipostaze, ce prezintă pașii spre vindecare: negarea, furia, speranța, regretul și acceptarea. Toate se potrivesc mănușă cu recenta întâmplare din viața solistei.

În videoclip, Andreea apare îmbrăcată într-una dintre rochiile de mireasă purtată la nunta sa, într-o pereche de blugi, partea superioadă a corpului  fiind acoperită doar de păr și într-o salopetă de culoare roșie.

„Piesa este o poveste pe care am trăit-o și o trăiesc în continuare”

Mulți s-au întrebat de ce piesa acesteia nu intră în trending, numărând deja multe vizualizări pe Youtube, ba chiar urcând constant de la debut. Motivul este că regulile platformei nu ar lăsa ca un videoclip în care accentul este pus pe părți expuse ale trupui să intre în clasamentul acestuia.

„Întotdeauna am cântat piesele care m-au reprezentat, inspirate din experiențele mele. Această piesă este o poveste pe care am trăit-o și o trăiesc în continuare, dar care în final, mă va face mai puternică. Sunt convinsă că foarte mulți oameni se vor regăsi. De aceea, este foarte important să ne dăm seama că până la urmă, durerea face parte din procesul vindecării. Și, mai ales, din viață!”, declară Andreea Bălan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI