Detaliul din ultimul videoclip al Andreei Bălan i-a emoționat pe fani. Ce s-a putut vedea în imagini

Detaliul din ultimul videoclip al Andreei Bălan i-a emoționat pe fani. Ce s-a putut vedea în imagini
Bărbatul din viața Andreei Bălan, după despărțirea de George Burcea. Mesaj special de ziua cântăreței

Andreea Bălan și-a transpus iar sentimentele în piesele sale și astfel s-a născut melodia ”Am crezut în basme”, unde pare că se află derulată viața ei din ultimele luni.

Andreea Bălan a purtat una dintre rochiile ei de mireasă în noul videoclip

Andreea Bălan se bucură de peste 400.000 de vizualizări pe YouTube, la numai o zi de la lansarea piesei ”Am crezut în basme”, pe care acum o promovează pe rețelele de socializare. Astfel, viața sentimentală, despărțirea de George Burcea, pare că sunt elemente regăsite în tema piesei sale. Un detaliu însă este demn însă de menționat este și faptul în acest nou videoclip, Andreea a purtat una dintre rochiile ei de mireasă, cu care a apărut chiar și în videoclipul ”Înger păzitor”, dedicată lui George Burcea.

Recent, aceasta a postat pe Facebook o imagine cu ea îmbrăcată în rochie de mireasă, postând și primele versuri din noua piesă extrem de emoționantă.

”Si cautam povesti nescrise sa imi tina de cald,
Sa fug de lumea asta plina de fard,
Cu sentimente ascunse in telefon,
Care iubeste doar cand apesi pe on…”, a scris Andreea Bălan pe contul de socializare.

De ce s-au despărțit Andreea Bălan și George Burcea

La trei luni de la despărțirea de George Burcea au ieșit însă laa iveală detalii despre motivul rupturii.

„El a investit toți banii câștigați într-o casă de producție și într-o afacere mică, alături de un bun prieten. În acea perioadă, în care făcea planuri, George îi cerea în permanență Andreei sfaturi, însă de fiecare dată s-a lovit de pesimismul Andreei, căreia nu îi convenea ca el să facă nimic care să nu aibă legătură cu el. Nu voia ca el să se dezvolte de unul singur. Nu îl sprijinea deloc, din contră, îi inducea stări de nesiguranță. Cel puțin așa resimțit el tot negativismul ei.

Tot timpul îi spunea că afacerea nu va funcționa, că e o pierdere de timp și de bani și că mai bine s-ar concentra pe proiectele comune, precum vlogging-ul. Mai mult, Andreea l-a amenințat că îl va distruge, că el nu e nimic fără ea. Desigur, asta se întâmpla atunci când au început scandalurile între ei”, a mărturisit un apropiat al actorului, potrivit Impact.ro.