29 iun. 2022 | 14:36

Mesaje și urări pentru nașă de ziua ei. Cele mai frumoase gânduri

Diverse
Mesaje și urări pentru nașă de ziua ei. Cele mai frumoase gânduri
Mesaje de la mulți ani pentru nașă

Nașii sunt persoane foarte importante din viața copiilor. Pe lângă suportul moral, ei devin părinți sufletești și spirituali ai celor mici. Foarte multe persoane acceptă cu bucurie și entuziasm să devină nași, la cererea părinților biologici. Relația dintre nași, părinți și cei mici este una strânsă și trebuie să ne amintim de momentele speciale din viața lor, precum zile de naștere sau onomasticele. Iată cele mai frumoase mesaje și urări pentru nașă de ziua ei.

Mesaje de la mulți ani pentru nașă

Cei care au copii știu, cu siguranță, că alegerea nașilor de botez nu este o decizie ușoară. În realitate, ei trebuie aleși cu grijă, întrucât aceștia au misiunea de a îi îndruma pe micuții creștini.

Pe de cealaltă parte, pentru nași este o mare onoare, dar și o responsabilitate pentru toată viața. Adevărata lor misiune abia începe după petrecerea de botez. Din nefericire, tradițiile s-au mai pierdut odată cu trecerea timpului.

Nașii sau nuni, așa cum mai sunt denumiți în popor, ar trebui să fie persoane demne de încredere, practic părinții spirituali al copilului sau copiilor. Indicat ar fi ca aceștia să fie aleși în funcție de prietenii sau de legătură pe care o au cu părinții noștri. În orice caz, ar trebui să fie cineva de încredere și apropiat nouă.

În momentul de față, părinții copilului sunt cei care aleg nașii. În trecut, părinții spirituali ai celui mic erau aleși de către familie sau, în unele cazuri, erau chiar și moșteniți. Este foarte important pe cine alegem ca și nași, deoarece ei ar trebui să fie alături de micuț toată viața.

Mesaje și urări pentru nașă de ziua ei

Dacă ai ales nașii perfecți pentru tine și pentru micuțul tău și se apropie ziua lor, însă nu ai idee ce să le urezi, te vor ajuta cu câteva exemple.

  1. Scumpa mea nașă! Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Vreau să îți mulțumesc pentru grija și gingășia ta. Îți doresc, dragă nașă, sănătate, putere, pace și energie. Îți doresc ca viața să fie plină de momente pozitive, fericire, dragoste.
  2. La mulți ani, nașă! Îți doresc să rămâi o femeie minunată: o Albă ca Zăpada iarna și o pasăre visătoare primăvara, o rază de fericire vara și o frunză colorată toamna. Nașă, fii fericită, sănătoasă, iubită și minunată!
  3. Nașa – este acel om, care poate combina cu ușurință rolul mamei, prietenului, învățătorului și persoanei care întotdeauna te va ajuta cu un sfat bun. Îți mulțumesc pentru dragoste, susținere și sprijinul oferit. Fie ca Dumnezeu să te răsplătească cu fericire infinită, sănătate și succes în toate! La mulți ani!
  4. Te felicit cu ocazia zilei de naștere, cea de-a doua mamă a mea, nașa mea scumpă. Fie ca dragostea să te apere de tot ce e rău. Norocul să fie cu tine mereu. Îți doresc tot ce e mai bun în această lume. În familie să fie mereu pace, bunăstare. Apropiații să fie mereu sănătoși, iar inima să nu te doară niciodată. La mulți ani!
  5. Draga mea nașă, te felicit cu ocazia zilei de naștere și vreau să îți doresc să îți amintești de trecut cu zâmbetul pe buze și să crezi într-un viitor luminos. Inima să îți fie mereu plină de fericire, iar inima să îți cânte de bucurie.
  6. Minunata mea nașă, te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc din suflet să prietenești cu succesul și să nu îți pierzi buna dispoziție. Fiecare zi să fie plină de fericire, lumină, bucurie.
  7. Scumpă nașă, îți doresc să ai o dispoziție minunată și o mulțime de surprize plăcute astăzi de ziua ta de naștere. Rămâi mereu o femeie la fel de energică, veselă și înfloritoare. Fie ca visele și dorințele tale să se împlinească! Dragostea să-ți dea aripi și fericire nemărginită. La mulți ani!
  8. La mulți ani, scumpa și minunata mea nașă! Îți doresc frumusețe, noroc, dragoste, dar cel mai important – fericire și sănătate. În familie să ai parte de liniște și bunăstare, prin geam să vezi doar timp frumos, iar în suflet să-ți fie mereu primăvară.
  9. Scumpă și gingașă nașă, felicitări cu ziua de naștere. Îți doresc o viață bogată în momente fericite și pline de bucurie, inspirație și succese în ceea ce faci. Să te simți minunat, să ai încredere în tine, să fii sănătoasă și să ai parte de o dragoste puternică și necontenită. Mult noroc, fericire și la mulți ani!
  10. O felicit pe cea mai bună și frumoasă nașă din lume cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc, om luminos și minunat, ca Domnul să fie mereu alături de tine și să te ajute să ocolești răul și nedreptatea! Să ai parte doar de bucurii, iubire, respect și primăvară în suflet! Prosperitate tuturor apropiaților, întâlniri interesante, succes și căldură în casă.
PlaySport
IREAL! Ea e Claudia, cea mai fierbinte arbitră din lume. Cum arată când renunță la echipamentul de fotbal
Ego.ro
Incredibil cum arată Andra FĂRĂ haine! A renunțat și la lenjeria intimă
Digi24
Lavrov laudă planul de pace în Ucraina propus de China: „E cel mai rezonabil de până acum”
Cancan.ro
Scandal uriaș la Survivor! Zanni a fost eliminat! Desfășurare halucinantă a evenimentelor EXCLUSIV
GSP.ro
„Cea mai spectaculoasă ciclistă din lume" a renunțat complet la haine
Stirile PROTV
Pasiunea ascunsă pe care o avea „Brancardierul morții". Cum a ajuns Grigore Bota să comită 11 crime teribile
Romania TV
Tavi Clonda a dat cărţile pe faţă! Este şoc în showbiz, ce spune Gabriela Cristea despre căsnicie
Capital.ro
Lege pentru toți șoferii din România. Se prelungește suspendarea permisului de conducere
EVZ.ro
Românii, tot mai atenți la cheltuieli. Ce au făcut marile magazine
Adevarul
O dronă kamikaze ar fi lovit o unitate militară din Transnistria, susține presa de la Tiraspol VIDEO
BZI.ro
Simona Halep a făcut o schimbare radicală de look! Fanii nu au știut inițial cine este – FOTO
Spynews.ro
Andreea Sasu a confirmat că urmează să aibă un copil cu Philipp Plein! Românca a recunoscut tot ce s-a zvonit: ”Suntem împreună de un an de zile”
Libertatea.ro
„Țăran sau nu, îmi place să am bani!” Cât a câștigat Alexandru, după ce a investit 20.000 de lei într-o plantație de căpșuni
Sport.ro
VIDEO 'Cea mai sexy femeie din lume' s-a dezbrăcat în fața camerei și a postat clipul pe internet: "Aș putea să mă uit în continuu"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Cum arată Vlad Pascu după 7 luni în arest. Imaginea care a devenit virală pe internet
Redactia.ro
"Îmi este ruşine şi îmi cer scuze!" Miliardarul și-a primit sentința și și-a ascuns chipul de ochii jurnaliștilor
Digisport.ro
Legea e clară, dar puțini din cei care stau la curte știu. Cine plătește dacă se strică gardul cu vecinul
Click.ro
De necrezut! Cum arată acum casa Alexandrei Bodi. "Regina TikTok-ului" cere donații pentru a-și pune dantura: "Să văd cât mă costă, vă dau răspunsul..."
Viva.ro
Vecinii Rusiei se roagă de aliații NATO să reintroducă serviciul militar obligatoriu
Digi24
VIDEO „Brancardierul morții”, bărbatul care a ucis 11 oameni, a ieșit din închisoare. Primele imagini cu Grigore Bota
Digi24
Simona Halep, de nerecunoscut după ce și-a schimbat culoarea părului / FOTO
Unica.ro
Emil Rengle s-a căsătorit. El și iubitul Alejandro au făcut publice primele fotografii
EVZ.ro
CRBL și Elena, soția lui, vor divorța! Cei doi au ales să se separare, după 16 ani de căsnicie: „Cu inimile împovărate de tristețe...” / FOTO
Spynews
Ungaria a dat lege. Toți românii sunt obligați. Se aplică din 1 aprilie
Capital.ro
Motivul pentru care nu este bine să bei cafea înainte de a merge la cumpărături
Antena 3
Antonia, noi imagini devenite virale în timp record. Fanii au fost luați prin surprindere
TV Mania
Încă o despărțire în showbiz! Păreau extrem de îndrăgostiți, dar și-au spus „Adio”, iar motivul este total neașteptat. S-a aflat totul acum: „Nu a vrut...”
Avantaje
ANUNȚ privind CENTRALELE de APARTAMENT! Vestea venită din UE privind INTERZICEREA LOR
Mediaflux
Andreea Sasu a confirmat că urmează să aibă un copil cu Philipp Plein! Românca a recunoscut tot ce s-a zvonit: ”Suntem împreună de un an de zile”
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
„M-ai lăsat gravidă, boule”. Ce a apărut pe mașina unui hunedorean. Soția lui a intrat imediat în alertă | FOTO
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro