08 iun. 2022 | 17:08

Mesaje de sfârșit de an pentru absolvenții de clasa a 8-a, liceu și facultate. Cele mai frumoase urări

Diverse
Mesaje de sfârșit de an pentru absolvenții de clasa a 8-a, liceu și facultate. Cele mai frumoase urări
Cele mai importante momente din viața unui tânăr elev și viitor adolescent

Mesaje de sfârșit de an pentru absolvenții de clasa a 8-a, liceu și facultate. Pe 14 iunie încep examenele de la Evaluarea Națională 2022. Este primul examen al maturității pentru elevii din clasa a VIII-a. Este primul moment în care li se vor pune la testare toate informațiile acumulate în cei opt ani de studiu. Este un eveniment important, atât pentru elevi, cât și pentru părinții acestora, iar emoțiile sunt pe măsura momentului, în sine. La fel este și în cazul examenelor de Bacalaureat și, ulterior, la finalul anilor de facultate.

Emoțiile primului examen al maturității, Evaluarea Națională 2022

Timp de trei zile, începând din 14 iunie, elevii din clasele a 8-a din întreaga țară vor da primul lor examen important. În funcție de media obținută la aceste examene, plus media generală, elevii vor fi, ulterior, repartizați la licee. Astfel vor începe o nouă etapă din viața lor.

Aceste prime examene sunt, dacă vreți, primul lor test important în care-și vor evalua toate cunoștințele acumulate în primii opt ani de școală. Pentru că este o ocazie unică, pentru toți cei impicați, am căutat care ar fi cele mai potrivite mesaje de final de an pentru absolvenții de clasa a 8-a.

Mesaje de sfârșit de an pentru absolvenții de clasa a 8-a

Există tot felul de mesaje, cele serioase și sentimentale la cele umoristice și amuzante. Sunt mesaje de absolvire care se potrivesc oricărui mesaj pe care doriți să-l transmiteți unui absolvent.

Puteți folosi mesaje de absolvire ca parte a unui discurs special de absolvire sau pentru a le adăuga la o felicitare, un album, un anuar, un tort de absolvire sau un cadou pentru un absolvent de gimnaziu sau de liceu.

  1. Ai trecut peste rpagul școlii gimnaziale. Acum mergi la liceu.
  2. Nu mai ești un băiețel, te-ai transformat într-un bărbat. Pleci de la gimnaziu cu o diplomă în mână.
  3. Ai trecut de mijloc și acum ești în vârf. E timpul să te îndrepți spre liceu și să le arăți tot ce știi să faci.
  4. Acum trei ani erai fetița noastră, dar astăzi nu mai ești. În locul ei stă o absolventă pe care o adorăm.
  5. Ai absolvit gimnaziul. Ești la mai mult de jumătate de drum. Mai sunt doar patru ani de parcurs. Distracția abia a început.

Bacalaureatul 2022, al doilea examen important din viața unui elev

Pentru elevii din anul terminal de liceu, începând din 6 iunie, a început al doilea, cel mai important examen din viața lor de elevi, BAC-ul. În perioada 6 iunie – 1 iulie 2022, când se afișează rezultatelor finale, elevii din clasele a XII-a din toate liceele din țară trec prin mari emoții. Unii stângaci, alți extrem de siguri pe ei, toți vor intra în sălile de examinare pentru a da ultimul examen din sistemul preuniversitar, gândindu-se apoi la exmanele de la facultate. Este și acesta un eveniment important în viața elevilor, dar și a părinților, și există și pentru ei câteva mesaje emoționante pentru finalul de an școlar.

Mesaje de sfârșit de an pentru absolvenții de clasa a 12-a

Absolvirea liceului este o etapă incredibilă de trăit. Încearcă să spui sau să scrii cuiva drag, aflat la final de an, unul din aceste mesaje:

  • Această fetiță a crescut, iar acum este pregătită pentru facultate. Abia așteptăm să o vedem cum își folosește cunoștințele.
  • Cu ocazia absolvirii liceului, aș vrea să mă opresc și să spun cât de mândru sunt de cât de multe ai făcut pentru a deveni ceea ce ești astăzi.
  • Chiar ieri erai în cuib, abia învățai să zbori. Acum este timpul să-ți întinzi aripile și să te îndrepți spre cer.
  • Au trecut patru ani lungi, dar acum a venit ziua. Viața ta abia începe, deoarece zilele de liceu s-au terminat.
  • Ani de zile ai visat la această zi și acum a venit în sfârșit. Pune-ți centura și ține-te bine, viața ta tocmai a început.

Ultimul pas, facultatea și emoțiile de final

După terminarea liceului, fiecare dintre noi ne-am îndreptat atenția spre o profesie anume. Dar, ca să ajungem acolo este necesar să mai trecem, cel puțin patru ani, prin studii universitare.

Cu alte cuvinte al treilea examen important este cel de admitere la facultate. În funcție de ceea ce alegem, există varianta de a face 3, 4 sau chiar 5 ani de facultate, urmați apoi de masterat și, de ce nu, de un doctorat. Cu alte cuvinte cel puțin 8 ani îi vom petrece pe băncile facultății. Dar vine ziua de final, finalul studiilor universitare, aboslvența facultății. O zi la fel de importantă ca toate celelalte enunțate anterior.  Și în acest caz am găsit câteva mesaje, la fel de emoționante, care se potrivesc cu această ocazie, ce le puteți transmite absolvenților de facultate.

Mesaje de sfârșit de an pentru absolvenții de facultate

Emoția terminării studiilor și intrarea în lumea adulților este un evenment extrem de important din viața unui tânăr sau tânără. În cazul acesta ne-am gândit că ar fi bine să folosiți câteva din mesajele de mai jos:

  • Mă bucur că am putut fi aici să te vedem absolvind cu onoruri. Este o onoare să participăm la o zi atât de importantă.
  • Este un mare privilegiu pentru mine să te cunosc… să mă gândesc la tot ce ai realizat… și să fiu alături de tine în ziua absolvirii.
  • Îți vei aminti mereu această zi și la fel vom face și noi toți cei care am fost aici să te încurajăm. Mult noroc pentru tine mereu!
  • Amintește-ți întotdeauna: Nu există limite la ceea ce poți face dacă continui să crezi în tine.
  • Fă fotografii. Nu te grăbi să sărbătorești. Ia-o ușor pentru o vreme. Apoi pregătește-te să cucerești lumea!
  • A fost nevoie de multă muncă pentru a atinge acest obiectiv. A trebuit să te prezinți în fiecare zi, fie că aveai chef sau nu. Sper că te simți minunat în legătură cu ceea ce ai realizat și sper că vei continua să fii o persoană care se prezintă zi de zi pentru acele lucruri care merită și sunt importante în viață.
  • Absolvirea este ca un pod către următoarea parte a vieții tale, iar tot ceea ce te-a adus aici, munca asiduă, dorința și încrederea, te va purta pe drumul spre viitorul pe care îl meriți.

 

PlaySport
Cea mai frumoasă femeie din lume, vacanță fără fotbalistul român care i-a devenit soț! Cât de departe pleacă
Ego.ro
Antonia, GOALĂ pușcă! Poza din intimitate a scăpat pe net. Doar Alex Velea o vede AȘA
Digi24
Prima reacție a Rusiei după atacul Iranului asupra Israelului: „Totul depinde de următorii pași”
Cancan.ro
Kate Middleton, încă un diagnostic dur! S-a aflat de ce afecţiune suferă
GSP.ro
Alex Pițurcă, surprins în compania altei femei » Cum a reacționat Cristina Ich, partenera sa de viață
Stirile PROTV
De ce a atacat Iranul teritoriul Israelului, deși știe că are o capacitate militară inferioară: ”Trebuiau să răspundă!”
Romania TV
Acuzaţii penale pentru Anamaria Prodan. Ce ar fi făcut impresara pentru a-l ajuta pe Reghecampf: „Aşa-ţi trebuie!”
Capital.ro
Noi reguli pentru PROPRIETARII din România. Legea care se pregătește CHIAR ACUM
EVZ.ro
Veste-șoc de la Antena 3. Dispare emisiunea lui Mircea Badea
Adevarul
Topul țărilor europene cu cei mai educați locuitori. Pe ce loc e România
BZI.ro
Câştigător Survivor România All Stars 2024. Cine va lua premiul de 100.000 de euro
Spynews.ro
Cum a reușit o femeie să nască de două ori în doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”
Libertatea.ro
Cheia anchetei din cazul celor 17 decese de la Spitalul Sf. Pantelimon. Ce este noradrenalina și cum se poate verifica dacă a fost folosită corect
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
A început războiul în Orientul Mijlociu! Reacția României, după atacurile Iranului asupra Israelului
Redactia.ro
”Fără precedent!”. Câți bani încasează România, după revenirea neverosimilă cu Ucraina și calificarea la ”Cupa Mondială”
Digisport.ro
Digi RCS&RDS dispare din luna mai. Reprezentanții companiei au făcut anunțul
Click.ro
Theo Rose a recunoscut că îl plăcea pe Anghel Damian din timpul relației cu Alex Leonte: „Strici și casa omului și pe a ta. Și-a asumat un mare risc...”
Viva.ro
Clasa de mijloc a dispărut complet: O țară care avea cândva economia cu cea mai rapidă creștere din lume este acum în colaps
Digi24
Delir după delir la televiziunea rusă: „Trebuie să-i facem pe europeni să înțeleagă că pot muri, că va fi război nuclear în Europa”
Digi24
Divorțul care zguduie lumea mondenă! Și-au spus ADIO după 23 de ani! Nimeni nu se aștepta la asta!
Unica.ro
Tot mai mulți nefumători au cancer pulmonar. Explicația este terifiantă
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Mellina s-a vindecat după câteva luni în care s-a confruntat cu probleme de sănătate. A fost la un pas de anorexie
Spynews
Doliu în televiziune. A murit o legendă din epoca de aur a televiziunii. Ne va fi foarte dor de el
Capital.ro
Război în Orientul Mijlociu! Iran a lansat un atac cu sute de drone și rachete asupra Israelului | Oamenii s-au adăpostit în buncăre
Antena 3
Crina Mardare și Mișu Cernea, poveste de dragoste atipică. Nu au locuit niciodată împreună, deși au o relație de peste două decenii
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Nu-mi pasă...”
Avantaje
S-a aflat când vine SFÂRȘITUL LUMII! NU e așa cum CREDEAM
Mediaflux
Cum a reușit o femeie să nască de două ori în doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O femeie a văzut că „porțile iadului” s-au deschis chiar în curtea casei sale, în toiul nopții. Câinele a „simțit” și i-a indicat locul. Ce a urmat
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro