Mesaje de Sfântul Anton de trimis pe Whatsapp, Facebook Messenger și SMS – 29 de urări

Mesaje de Sfântul Anton de trimis pe Whatsapp, Facebook Messenger și SMS - 29 de urări
Mesaje de Sfântul Anton

Sfântul Antonie sau Sfântul Anton este sărbătorit de creștinii ortodocși pe data de 17 ianuarie 2021. Iată câteva idei de mesaje de Sfântul Anton, care pot fi trimise celor dragi pe Whatsapp, Facebook Messenger și SMS.

29 Mesaje de Sfântul Anton pentru Whatsapp, Facebook Messenger și SMS

 1. De Sfântul Antonie, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!
 2. Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULȚI ANI!
 3. Dragă Antonia, mama și tata îți urează o viață fericită!
 4. Fie ca viața Sfântului Antonie să îți fie călăuză în lumea aceasta. La mulți ani!
 5. Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunata si un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori!
 6. Sfântul Antonie să îți călăuzească pașii, să îți aducă bucurie în suflet și să fie întotdeauna cu tine. La Mulți Ani!
 7. Visele şi speranțele de azi să devină realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun şi fericirea să te însoţească mereu! La Mulţi Ani, Anton!
 8. Pentru ca astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani!
 9. Sfântul Antonie să te ocrotească în fiecare zi, să-ţi aducă linişte şi pace şi să nu lase ca speranţa să se stingă din sufletul tău! La mulţi ani cu împliniri şi numai cu momente frumoase în viitor!
 10. De ziua numelui tău și în orice altă zi îți urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii și să rămâi cu multe amintiri plăcute. Să ai o zi excelentă!

Mesaje de Sfântul Anton pentru cei dragi

 1. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. La mulți ani, Antonia!
 2. La Mulți Ani, de Sfântul Antonie! Să ai parte de multă sănătate, bucurii și multe împliniri. Să te bucuri mereu de aceasta zi frumoasă !
 3. Un cer senin și fără nori/ Ca viața ta să fie/ Să ai în cale numai flori/ Succes și bucurie! La mulți ani, Antonie!
 4. Din adâncul sufletului îți doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umedă și bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericită și mereu însoțită de cei care merită să te iubească. LA MULȚI ANI, Antoneta !!!
 5. Îți doresc pe vânt ce bate,/ Multă, multă sănătate/ Şi pe stele ce lucesc/ Fericire iți doresc. La Mulți Ani!
 6. Ne face deosebită plăcere să-ți transmitem, cu prilejul zilei numelui, urări călduroase de sănătate, liniște sufletească și bucurie, ție și celor ce-ți sunt dragi. La Mulți Ani, Antonio!
 7. Să ai o zi frumoasă, să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubită și bucuroasă. La Mulți Ani, Antoaneta!
 8. De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La Mulți Ani!
 9. De ziua numelui tău îți doresc să ai o zi superbă și un an plin de realizări. La mulți ani încununați de succes!
 10. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multa sănătate, fericire și să ai parte numai de zile senine și însorite! La mulți ani, Antoniu!

29 de Mesaje de Sfântul Anton

 1. Fie ca fiecare rază de soare care ajunge la tine să-ţi aducă succes, fericire şi prosperitate! La mulţi ani!
 2. Toate florile din lume, pentru tine, Antoanela! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua numelui tău la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La mulți ani!
 3. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor care îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate, iar Dumnezeu să îți călăuzească și să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! La mulți ani, Andone!
 4. Bucuria lumii toată / Zi de zi-n uşă să-ţi bată / Bunul Dumnezeu să-ţi dea / Tot ce îţi doreşti şi ai vrea!
 5. Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Îţi doresc multă sănătate şi toate dorinţele să ţi se împlinească! La mulţi ani, Toni!
 6. La mulți ani, Anton! Așa cum soarele luminează pentru toata omenirea, așa și tu îmi luminezi mie viața. Să îți fie viața senina ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. Îți doresc o zi de neuitat!
 7. Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori! La mulţi ani, Antonio!
 8. Antoneta, sper că bucuriile să nu se termine, visurile să devină realitate, iar calea vieţii să fie presărată cu flori si dragoste. La multi ani!
 9. Toate gândurile mele sunt la tine, Antoniu! Îţi doresc să ai o zi superbă şi să fii înconjurat doar de iubire! La Mulţi Ani!