30 dec. 2022 | 18:47

Mesaje de Revelion 2023. Urări, felicitări și SMS-uri de Anul Nou

Diverse
Mesaje de Revelion 2023. Urări, felicitări și SMS-uri de Anul Nou
Mesaje de Revelion 2023

Trecerea dintre ani se apropie cu repeziciune și este momentul potrivit să trimitem mesaje de Revelion 2023 pentru cei dragi, prieteni sau colegi de muncă. Aceste urări sunt un prilej de a-i bucura pe cei din jur şi de a le împărtăşi gândurile noastre bune. De aceea, am selectat o serie de mesaje frumoase și haioase pe care să le trimiteți prin sms.

Mesaje de Revelion 2023. Urări originale pentru cei dragi

În fiecare an căutăm pe internet cele mai frumoase mesaje cu cu care să îi impresionăm de Revelion pe cei dragi. Dacă nu aveți inspirație și nici timp să căutați urări speciale pentru persoanele apropiate, vă prezentăm mai jos mesaje de Revelion 2023 pe care le puteți trimite familiei și prietenilor de Anul Nou.

  • La această cumpănă dintre ani, lasă să treacă prin fereastra sufletului tău magia sărbătorilor, lasă-te cuprinsă de fericire şi bucurie şi rămâi aşa pentru tot restul vieţii! Fii raza mea de soare şi luminează-mi această trecere, vino cu mine în lumea dragostei fără sfârşit! La mulţi ani!
  • Gândeşte-te la trecerea dintre ani ca la o poartă. Poţi să treci prin această poartă în Noul An şi să iei cu tine numai lucrurile bune şi apoi să închizi poarta în urma ta, astfel încât grijile şi supărările să nu te poată urma. La mulţi ani!
  • Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gând şi veselia de altădată!
  • Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu restul. La Multi Ani 2023 şi Un An Nou Fericit!
  • Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniştea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit!
  • Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!
  • Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi ANI!
  • Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!
  • În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2023 minunat!

Mesaje de Anul Nou pentru prieteni

  • Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinească şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!
  • Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma
  • Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!
  • Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!
  • Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.
  • E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou 2023 plin de bucurii şi împliniri
  • Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus
  • Anul nou bate la ușă, răul facă-se cenușă, bucurii și sănătate ,Domnul să vă dea de toate, și când nici nu vă gândiți, să fiți și mai fericiți! La Mulți Ani!
  • Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2023, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!

Citește și: Care este semnificația vâscului. De ce este bine să îl ai în casă de Revelion

Urări amuzante pentru 2023

  • Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!
  • Previziuni meteo de REVELION 2023: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!
  • Căţeluş cu părul creţ / Să ai Tesla în coteţ /Cu tracțiune 4X4/ Știri din alba24/ Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!
  • Noul an să-ți intre-n casă, cu un bilet de Loto pe masă. Numere câștigătoare, să stai tot anul la mare. Și din ce rămâne-n cont, să te lăfăi în confort. La anu și la mulți ani!
  • Noul an să va aduca belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!
  • Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!
  • Vă doresc de 2023 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Marele pericol dacă stai la bloc. Adevărul despre interfon
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Va fi de 10 ori mai mare. Decizia care anihilează Ucraina
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro