08 iun. 2022 | 23:19

Mesaje de mulțumire pentru educatoare și doamna învățătoare. Cele mai frumoase urări

Diverse
Mesaje de mulțumire pentru educatoare și doamna învățătoare. Cele mai frumoase urări
„Ziua Învățătorului”, sărbătorită în fiecare an pe 5 iunie

Mesaje de mulțumire pentru educatoare și doamna învățătoare. „Ziua Învățătorului” și sfârșiturile de an școlar sunt zile speciale,pentru a le mulțumi și a ne aminti de profesorii care ne-au format și pentru a le arăta aprecierea noastră. Nu uitați niciodată să transmiteți urări celui mai bun dascăl care a lăsat un mare impact asupra voastră. Am ales pentru voi câteva dintre cele mai frumoase urări, mesaje și citate de „Ziua Învățătorului”. Așa că le puteți împărtăși cu acei profesori care v-au impus respectul și considerația.

Mesaje de mulțumire pentru educatoare

Educatoarele vin în contact cu preșcolarii și îi introduc pe cei mici în călătoria minunată pentru descoperirea lumii în care trăiesc. Educatoarele îi ajută pe micuți să dobândească noțiunile de bază despre societate, să își dezvolte limbajul, abilitățile cognitive și psihomotorii. Iată câteva dintre mesajele de mulțumire pe care le poți transmite doamnelor educatoare pentru grija și iubirea oferită celor mici!

  1. Vă adresăm sincere mulțumiri pentru tot ce faceți pentru copiii noștri, pentru susținere, grijă și atenție! Dragi educatoare, vă prețuim!
  2. Dragi educatori, vă mulțumim nespus pentru grija acordată copiilor noștri, pentru faptul că îi învățați să fie buni, să fie prieteni adevărați și să fie independenți.
  3. Stimate educatoare, vă mulțumim pentru munca depusă, pentru cunoștințe, pentru ajutor, pentru îndrumare și iubire. Vă dorim multă fericire!
  4. Educatoarelor noastre dragi le mulțumim pentru inima bună, pentru timpul și puterile dedicate educării copiilor. Fie ca orice zi din viață să vină cu inspirație, zâmbete și fericire.
  5. Doamna educatoare, vă adresăm mulțumiri pentru că mereu ne-ați ajutat să ne descurcăm cu greutățile și să depășim obstacolele, oferindu-ne încredere și învățătură!
  6. Stimați educatori, cuvintele pentru a exprima recunoștința față de dumneavoastră sunt prea puține. Mulțumesc că îi creșteți pe copii cu iubire și că dăruiți mereu bunătate. Să aveți parte de sănătate și de inspirație în fiecare zi.
  7. Doamne educatoare, vă suntem profund recunoscători pentru că sunteți ca o a doua mamă pentru copii. Vă mulțimim că le dăruiți căldură, suflet și grijă maternă. Fie ca bunăstarea să domnească mereu în viețile voastre. Ne înclinăm în fața dumneavoastră!
  8. Dragi educatoare, copiii nu vă vor uita, precum nici noi. Cele mai calde și emoționante amintiri vin din copilărie, iar dumneavoastră sunteți o prezență importantă în copilăria lor. Vă mulțumim pentru tot.
  9. Dragi educatori, vă mulțumim că îi învățați pe copii tot ce este bine și important în viață. Ne închinăm până la pământ.
  10. Stimați educatori, vă mulțumim pentru munca neobosită în a avea grijă de copilașii noștri. Fericirea și iubirea să vă însoțească mereu!

Mesaje de mulțumire pentru doamna învățătoare

Aș cum spuneam, învățătoarea este omul care ne învață, pe lângă bunele maniere, și tainele cititului, a desenului, muzicii, etc. În fiecare an de „Ziua Învățătorului” este bine să ne aducem aminte de acești dascăli și să le mulțumim pentru ceea ce ne-au învățat de-a lungul anilor. Am ales pentru voi câteva dintre cele mai frumoase mesaje de „Ziua Învățătorului”. Așa că le puteți împărtăși cu acei profesori care v-au impus respectul și considerația:

  1. Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt. O să spun doar: Vă mulțumesc, doamna învățătoare!
  2. Sunteţi cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecţia vieţii. Dacă suntem buni, e meritul dumneavoastră. La mulţi ani de ziua învățătorului!
  3. În spatele fiecărui om bogat sau sărac, celebru sau nu, se află un dascăl. Iar primul dascăl care ne sculptează caracterul şi sufletul este neîndoielnic, învăţătorul. Mulțumim, doamnă învățătoare!
  4. Vă aduc în dar cele mai sincere felicitări şi urări de bine. Vă doresc să purtaţi şi în continuare cu cinste şi demnitate onorificul titlu de semănător al Cunoştinţelor, Frumosului şi Binelui!
  5. Doamna învățătoare, să aveţi parte de toată căldură omenirii, un ocean de sănătate şi toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet! La mulţi ani!
  6. Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteţi atât de drag pentru fiecare dintre noi.
  7. M-ați încurajat atunci când aveam nevoie de asta. Mulțumesc, doamna învățătoare!
  8. Doamna învățătoare, voiam să vă spun că apreciez foarte mult modul în care ne-ați fost alături. Mulțumim!
  9. Doamna învățătoare, vreau să vă mulțumesc pentru toate lucrurile bune pe care le-am învățat de la dumneavostră. Sunteți cea mai tare!
  10. Răsfoind în cartea vieţii / Anii cei de şcoală plini / Prea frumos au zis poeţii / Profesorii sunt divini. / Mulțumim, dragi profesori!

„Ziua Învățătorului”, sărbătorită în fiecare an pe 5 iunie

În primii ani din viață, al treilea cel mai important om pentru un copil, este învățătoarea. Ea este cea care ne îndrumă primi pași în învățarea alfabetului, în ale cititului și ne învață primele operații matematice. De la simplele adunări și până la tabla înmulțirii, învățătoarea este cea care ne face să descoperim aceste lucruri.

„Ziua Învățătorului” în România se sărbătorește pe data de 5 iunie, și este și un omagiu adus primului dascăl român, Gheorghe Lazăr. Celebrul profesor este considerat părintele învățământului modern românesc. Este, de altfel, și întemeietorul primei școli cu predare exclusiv în Limba Română, înființând la București, în 1818 prima școală, cunoscută astăzi sub numele de Colegiul „Sfântul Sava”.

PlaySport
Claudia Puican, prima reacție după ce s-a scris că e gravidă: „O binecuvântare”! Cum a răspuns soția lui Armin Nicoară
Ego.ro
INCREDIBIL cum arată Andra FĂRĂ haine! A renunțat și la lenjeria intimă, doar Măruță o vede așa
Digi24
Nu plătesc chirie, dar nici nu pot fi dați afară din locuință. Cum a fost păcălit de chiriași proprietarul unei case din Brașov
Cancan.ro
Primele imagini din apartamentul de lux al lui Pescobar! Are piscină la ultimul etaj şi a costat 1,2 milioane de euro. FOTO
GSP.ro
Nu a ținut pasul. O artistă faimoasa a dat detalii picante din dormitor: „Am făcut sex de peste 10 ori în vacanță. Se putea și mai bine”
Stirile PROTV
Incendiu violent în sectorul 1 din Bucureşti. 16 autospeciale de stingere intervin
Romania TV
Se scumpesc ţigările! Cât va ajunge să coste un pachet începând de mâine
Capital.ro
Statul CERE BANI de la populație. Începe de astăzi, 8 APRILIE
EVZ.ro
Ardei umpluți de post. Ingredientele care îi fac savuroși
Adevarul
Cum a fost descoperită celebra statuie Venus din Milo. Controversele arheologilor: ce ținea zeița în mâinile care nu mai sunt
BZI.ro
Anamaria Prodan îl vrea naș pe Gigi Becali! Impresara s-a împăcat cu latifundiarul din Pipera
Spynews.ro
Andreea Sasu a confirmat că urmează să aibă un copil cu Philipp Plein! Românca a recunoscut tot ce s-a zvonit: ”Suntem împreună de un an de zile”
Libertatea.ro
Momentul în care un medic este „înghițit” de trotuarul care s-a surpat brusc, în centrul unui oraș brazilian. Bărbatul și-a fracturat femurul
Sport.ro
FOTO Ivana Knoll se pregătește de EURO 2024 în cele mai incendiare ținute! Fanii au reacționat imediat când au văzut-o așa
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Cine sunt pensionarii care pot pierde bani grei după recalculare. Cum pot evita să rămână fără pensie
Redactia.ro
Ilie Dumitrescu: "Îți acord o diplomă ÎN DIRECT!" Gigi Becali a dat replica în câteva secunde și a stârnit hohote de râs
Digisport.ro
Ceaiul considerat licoarea magică a dacilor. Tratează peste 40 de afecțiuni și întărește sistemul imunitar
Click.ro
De necrezut! Cum arată acum casa Alexandrei Bodi. "Regina TikTok-ului" cere donații pentru a-și pune dantura: "Să văd cât mă costă, vă dau răspunsul..."
Viva.ro
SUA avertizează: China ajută Rusia să câștige războiul cu Ucraina. Îi trimite echipamente și imagini de pe front
Digi24
Un mare actor, iubit de public, a ajuns de nerecunoscut! Imaginile au emoționat mii de oameni
Unica.ro
Alexia Eram, apariție de senzație. Chiar și la o simplă cafea, fiica Andreei Esca face furori
EVZ.ro
CRBL și Elena, soția lui, vor divorța! Cei doi au ales să se separare, după 16 ani de căsnicie: „Cu inimile împovărate de tristețe...” / FOTO
Spynews
Toată ţara plânge! Destinul marelui ACTOR s-a frânt brusc: A vorbi despre el la trecut nu are sens
Capital.ro
Cutremur în Muntenia, Brăila. Este al doilea seism produs în mai puţin de 24 de ore. Reacţia oamenilor
Antena 3
Antonia, noi imagini devenite virale în timp record. Fanii au fost luați prin surprindere
TV Mania
Ce i-a transmis public Cristina Ciobănașu lui Vlad Gherman după ce s-a căsătorit. Reacția actorului a venit imediat. Ce i-a răspuns
Avantaje
BONURI VALORICE pentru cei cu PENSIA MICĂ! Trebuie depusă cererea
Mediaflux
Andreea Sasu a confirmat că urmează să aibă un copil cu Philipp Plein! Românca a recunoscut tot ce s-a zvonit: ”Suntem împreună de un an de zile”
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Îți amintești de Nicolas Alex, băiatul „Super-Super” care făcea furori cu videoclipurile sale de la bâlci în 2017? Cum arată acum
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro