05 aug. 2022 | 08:13

Meniul unui puşcăriaş român în Franţa, prezentat pe TikTok. Clipul a devenit viral: „Te-ai săturat de sărăcia din ţară?”

News
Meniul unui puşcăriaş român în Franţa, prezentat pe TikTok. Clipul a devenit viral: „Te-ai săturat de sărăcia din ţară?”
Ce mâncare primește un pușcăriaș din Franța. Meniul zilnic, prezentat de către un român aflat în spatele gratiilor.

„Te-ai săturat de sărăcia din țară? Te-ai săturat de grija zilei de mâine? Te aștept la pușcărie”, este motto-ul unui cetățean român, condamnat la închisoare. Bărbatul publică pe internet, periodic, videoclipuri în care prezintă condițiile și facilitățile de care beneficiază un deținut închis după gratii în Franța. Damian a devenit o adevărată vedetă pe platforma de socializare TikTok, unde a dezvăluit ce mâncare primește un pușcăriaș din Franța.

Viața de pușcăriaș a unui român condamnat în Franța

Damian este un pușcăriaș român, condamnat la închisoare în Franța. Bărbatul a devenit viral pe platforma de socializare TikTok, utilizată în mod special de către adolescenți și tineri, după ce a publicat mai multe materiale video în care împărtășește informații despre cum arată o viață în pușcărie.

Într-unul dintre ele, Damian le-a arătat internauților ce fel de mâncare primește în închisoare. Mai mult decât atât, pușcăriașul român i-a încurajat pe utilizatorii TikTok să comită și ei infracțiuni pentru a ajunge în închisoare. Asta cu o condiție: dacă s-au săturat să trăiască în sărăcia din România.

„Te-ai săturat de sărăcia din țară? Te-ai săturat de grija zilei de mâine? Te aștept la pușcărie”, își începe Damian videoclipul de prezentare a mâncării din pușcăria din Franța. Și dacă, în România, se semnalează cazuri când mâncarea prizonierilor este alterată (cel mai recent caz, Penitenciarul de Femei Târgșor), în Franța lucrurile stau total diferit. Materialul video publicat de Damian este doar un episod dintr-o întreagă serie denumită „Justiția își face datoria”.

Ce mâncare primește un pușcăriaș român din Franța

„Vă pup dragii mei şi continuăm episoadele din seria – Justiţia îşi face datoria -. Din nou, Justiţia şi-a făcut prezenţa cu: pui shanghai, cartofi prăjiţi, brânză topită, caşcaval, gem, două bucăţi maioneză, un iaurt cu vanilie, un iaurt natural, unt, alune, şase bucăţi de chec cu fructe.

Normal se dau trei, dar mie mi-au dat porţie dublă. Şi aici (n.r la brânză topită) normal se dau două, dar mie mi-au dat patru”, a explicat Damian, într-un material publicat pe contul său de TikTok.

În continuare, prizonierul român se arată ușor dezamăgit de unul dintre produsele primite în meniul zilei. Însă pușcăriașul se reconformează rapid și alege să fie mulțumit de facilitățile de care dispune în închisoarea din Franța.

„Mănânc mai bine ca acasă acolo”

„Aici sunt puţin dezamăgit, pentru că mi-au dat Cola Light. Nu ştiu de ce, pentru că eu beau Cola normală. Dar nu mai contează pentru că, din nou, a fost un meniu foarte bun, zic eu”, a concluzionat prizonierul român.

Materialul a strâns în foarte scurt timp peste un milion de vizualizări. Iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Unii s-au revoltat când au văzut ce viață bună duce un român într-o închisoare din Franța.

„N-am mai mâncat de două zile, hai că vin acolo la tine”/ „Cu ce medie se intră?”/ „Trebuie să ai bacul luat ca să intri sau…?”/ „Mănânc mai bine ca acasă acolo” sunt doar câteva dintre reacțiile utilizatorilor TikTok, la videoclipul publicat de deținutul român din Franța.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro