Ce viață bună duce un român într-o închisoare din Franța. Poza cu masa de prânz te va revolta VIDEO

Ce viață bună duce un român într-o închisoare din Franța. Poza cu masa de prânz te va revolta VIDEO
Ce viață bună duce un român într-o închisoare din Franța. Poza cu masa de prânz te va revolta

Un român care a fost condamnat într-o închisoare din Franța a devenit viral pe internet după ce a postat aproape zilnic imagini cu ce mănâncă. Acesta a devenit viral și datorită melodiilor cu dedicație despre cât de grea este viața după gratii.

Românul care postează ce mănâncă în închisoare

Timp de aproximativ un an, românul postează zilnic ce mâncare primește de la autoritățile din Franța. George D. postează filmări cu meniul de după gratii, se laudă cu cele două telefoane mobile care, spune el, îi fac viața mai ușoară în pușcări, și face dedicații muzicale online.

Bărbatul și-a făcut contul online în anul 2020, iar de atunci până în prezent, a postat constant. Românul are mii de urmăritori online pe care îi anunță zilnic ce mănâncă și le face dedicații muzicale. Totodată, el se declară mulțumit de viața pe care o duce în închisorile franceze. El o consideră o viață „regească”.

„Sunteți invidioși! Slugoii, pardon, contribuabilii ne plătesc, iar noi o ducem regește!” – a afirmat George D. într-un din filmările sale devenite virale pe internet. 

Interlopul Ioan Clămparu se plânge de condițiile din închisoare

Ioan Clămparu susține că i-au fost încălcate drepturile în spatele gratiilor. Acesta a fost condamnat la o sentință de 30 de ani de închisoare, plus o amendă în valoare de 50.000 de lei, în urmă cu câțiva ani. În prezent, interlopul susține că drepturile îi sunt încălcate în spatele gratiilor, în Penitenciarul Aiud.

Este vorba despre decizia pe care bărbatul a contestat-o, fiind dată de judecătorul delegat la începutul anului. După câteva luni, Ioan Clămparu a deschis un proces. Ulterior, conducerea penitenciarului a deschis un proces prin care contestă decizia judecătorului. Instanța le-a respins pe ambele.

„Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de condamnatul Clămparu Ioan, deţinut în Penitenciarul Aiud, împotriva Încheierii nr. 23/18.01.2021, emisă în ds. nr. 487/2020 de judecătorul de supraveghere a privării de libertate din cadrul Penitenciarului Aiud. Menţine ca legală şi temeinică încheierea atacată. Obligă contestatorul la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în cuantum de 200 de lei. Definitivă”, este verdictul dat în dosarul deschis de Ioan Clămparu, arată Spynews.

„Respinge contestaţia Penitenciarului Aiud formulată împotriva încheierii nr. 114/2021 a judecătorului delegat cu supravegherea privării de libertate de la Penitenciarul Aiud privind pe deţinutul Clămparu Ioan, aflat în Penitenciarul Aiud. Definitivă”, au decis judecătorii, în dosarul deschis de angajații Penitenciarului Aiud.

Interlopul a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, în Spania, pentru proxenetism. Aceasta a fost pedeapsa maximă solicitată de procurori.

Sursă foto: Antena 3

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI