22 oct. 2024 | 18:52

Membrul familiei regale care „nu îl va ierta niciodată” pe Harry. Nu este vorba despre Prințul William sau Regele Charles

Știri generale
Membrul familiei regale care

Ducele de Sussex, Prințul Harry, are o relație tensionată cu Familia Regală de la momentul în care a renunțat la îndatoririle regale în 2020. El s-a mutat împreună cu soția sa, Meghan Markle, în Montecito, California, pentru a-și crește familia.

Cine nu îl vrea pe Harry înapoi în familia regală

În ciuda acestei situații, zvonurile despre o posibilă reconciliere între Harry și familia sa au început să apară. Deși tatăl său, Regele Charles, și fratele său mai mare, Prințul William, ar putea fi deschiși ideii de a-l primi înapoi, există un membru al familiei regale care pare să fie împotriva acestui lucru – Regina Camilla.

În ianuarie 2023, Harry a lansat o carte de memorii în care a făcut dezvăluiri șocante despre Camilla, numind-o „mama vitregă rea” și acuzând-o că are o agendă de a-și îmbunătăți imaginea publică.

Conform unei surse apropiate, citată de Closer Magazine, Camilla nu vrea să-l vadă pe Harry nici măcar într-o vizită prietenoasă. Sursa a declarat: „Camilla nu este deloc interesată de ideea ca Harry să revină în familie, nici măcar pentru o vizită. Ea nu dorește să se întâlnească cu el, cu atât mai puțin să-i arate vreo formă de iertare.”

De asemenea, se spune că Regina Camilla îl percepe pe Harry ca pe un „lup în haine de oaie” și consideră că orice interacțiune cu el aduce „stres și dramă”.

Sursa a adăugat că ea este convinsă că o eventuală reconciliere între Regele Charles și Harry ar avea consecințe negative atât pentru sănătatea regelui, cât și pentru întreaga familie. Dacă Harry va primi o invitație de a se întoarce în Marea Britanie, ar fi înțelept să se țină departe de Camilla.

Harry și Camilla, relație tensionantă de-a lungul anilor

Cu ceva timp în urmă, Prințul Harry a discutat deschis despre relația sa tensionată cu mama sa vitregă, Regina Camilla. În cartea sa de memorii, el a acuzat-o că ar fi transmis informații presei britanice pentru a-și îmbunătăți imaginea publică, calificând-o drept „periculoasă” și „ticăloasă”.

În interviul său pentru CBS 60 Minutes cu Anderson Cooper, Harry a afirmat că Regina Camilla a fost „a treia persoană” în căsnicia părinților săi și a menționat că dorința ei de a-și reface imaginea a făcut-o periculoasă, având legături strânse cu presa britanică. Acesta a explicat că legăturile pe care le avea cu presa au dus la schimburi de informații reciproce, iar într-o familie regală bazată pe ierarhie, ascensiunea Camillei ca regină consort putea lăsa „cadavre în stradă”, conform expresiei folosite de Harry.

În cartea „Spare”, Harry a menționat că a avut sentimente complicate față de mama sa vitregă și a simțit că a fost sacrificat pe „altarul ei de PR”. De asemenea, el a dezvăluit că atât el, cât și fratele său, Prințul William, l-au rugat pe Regele Charles să nu se căsătorească cu Camilla, temându-se că va deveni „mama vitregă rea” pe care o anticipau.

 

Parteneri
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Redactia.ro
Singurul împărat roman care nu a suferit nicio înfrângere. A scris istorie
Click.ro
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru scenariu al generalilor americani
Digi24
Adelina Pestrițu și-a arătat BUSTUL pe Internet. Imagini INCENDIARE cu bruneta!
Vocea.biz
'Actorul vostru, diavolul realității mele'. Un cunoscut actor e acuzat că și-ar fi bătut soția!
Unica.ro
Motorină gratis de la stat. Zeci de mii de români vor beneficia de ajutor 
EVZ.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
România intră iar în doliu. Marele realizator TV ne-a părăsit: Am pierdut o voce curajoasă
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
ALERTĂ în SUA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al AMERICII. ȘOC TOTAL
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro