Melania Trump a întors toate privirile la ultima recepție de la Casa Albă. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă a SUA

Melania Trump a dat din nou dovadă de eleganță și stil

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a arătat impecabil la toate evenimentele publice la care a participat în ultima vreme alături de soțul ei. Melania Trump a întors toate privirile la ultima recepție de la Casa Albă, unde a purtat o rochie de 4.000 de dolari creată de designerul libanez Reem Acra.

Melania Trump a dat din nou dovadă de eleganță și stil

Melania Trump a participat, alături de președintele Statelor Unite ale Americii, la Balul Congresului, organizat recent la Casa Albă. Donald Trump a ținut un discurs în fața celor prezenți, însă mulți nu au fost atenți întrucât au fost fascinați de prima Doamnă a SUA, care a avut o apariție de senzație.

A purtat o rochie albă din mătase creponată, cu efect de peletă, lungă până la podea, care a costat-o 4.000 de dolari. Rochia a fost creată special de designerul libanez Reem Acra și a fost concepută pentru ceremoniile de nuntă și pentru recepții, întrucât se adună în partea de jos și are o căptușeală de șifon pentru a asigura acoperirea.


Donald Trump a fost însă mult mai impresionat de decorațiunile din încăpere, care au fost puse la punct chiar de soția lui: „Vreau să o felicit pe Melania, care a făcut o treabă minunată cu decorațiunile”, a spus Trump.

Melania a zâmbit de mai multe ori în timp ce soțul ei a ținut un discurs în fața celor prezenți, vizibil mulțumită de faptul că cei care au venit la recepție îi admiră ținuta.

Vezi mai multe imagini cu Melania Trump la Balul Congresului în GALERIA FOTO.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI