Donald Trump continuă valul declarațiilor halucinante: de ce ar putea pierde președinția

Dovezile și argumentele pentru punerea sub acuzare a lui Donald Trump și, implicit, pentru pierderea președinției, sunt din ce în ce mai multe. Cu toate acestea, liderul de la Washington nu se ferește de declarații controversate.

Democrații americani au început de ceva timp o investigație a activitățților lui Trump care ar putea duce la punerea sa sub acuzare sau ”impeachment”. Argumentul principal din spatele acelui efort constă în faptul că i-a cerut fără echivoc omologului său ucrainean să se implice în alegerile din SUA. Mai precis, i-a solicitat să strângă informații compromițătoare despre fiul lui Joe Biden. Ca referință, fostul vicepreședinte american are mari șanse să fie candidaul democrat la viitoarele alegeri prezindențiale.

Deși nu prea ai cum să interpretezi altfel discuția dintre Trump și Volodimir Zelenski, președintele SUA este convins, ca de fiecare dată, că nu a greșit cu nimic. El a clasificat discuția cu președintele ucrainean ca fiind perfectă, în timp ce cerea sa pe care nu a negrat-o este legitimită. Ca atitudinea sa pe marginea subiectului să fie clară, s-a aruncat la a spune în direct că poate să formuleze aceeași cerere față de chinezi. El este convins că există ceva împotriva lui Hunter Biden care l-ar putea lăsa pe Joe Biden fără candidatură.

„China ar trebui să lanseze o anchetă asupra Biden-ilor deoarece ce s-a întâmplat în China este la fel de grav ca ceea ce s-a petrecut în Ucraina”, a subliniat el, plecând de la premisa că Biden a înșelat China și Ucraina, chiar dacă nu este nicio dovadă în acest sens, nicio investigație sau proces pe role undeva în colțul lumii.

Hunter Biden, avocat și finanțist, a fost membru în consiliul de supraveghere al unui grup gazeifer ucrainean și a investit în China când tatăl său era vicepreședintele lui Barack Obama. Dar Trump și echipa sa consideră că Hunter Biden a profitat de poziția tatălui său pentru a câștiga sume considerabile. În plus, spun ei, Joe Biden a cerut capul unui procuror ucrainean care se interesa prea îndeaproape de afacerile companiei pentru care lucra Hunter Biden.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI