Băiatul lui Meghan Markle și al prințului Harry e obligat! Ce trebuie să facă în familia Regală

Băiatul lui Meghan Markle și al prințului Harry e obligat! Ce trebuie să facă în familia Regală
Băiatul lui Meghan Markle și al prințului Harry e obligat! Ce trebuie să facă în familia Regală

Archie, băiatul lui Meghan Markle și al prințului Harry, va fi obligat să respecte o regulă regală, chiar dacă părinții săi s-au retras din viața publică.

Băiatul lui Meghan Markle și al prințului Harry, obligat să respecte o regulă regală, chiar dacă părinții nu mai sunt fețe publice

Iain MacMarthanne, expert în Casa Regală, a explicat că există un decret care spune că membrii familiei regale care sunt în linia pentru succesiunea la tron trebuie să ceară acordul monarhului pentru a se căsători. Archie, care momentan este al șaptelea în ordin, ar putea să nu scape de acest canon.

Specialistul a spus că atunci când Prințul Charles va urca pe tron, Archie va deveni prinț, iar la vârsta de 18 ani va putea renunța sau păstra titlul. Cu toate acestea, chiar dacă el decide că nu vrea să aibă titlu regal, există șansa să fie obligat să respecte regula impusă de Actul de succesiune la Coroană.

Concret, actul, care a fost modificat în anul 2013 pentru a îndepărta regula conform căreia doar urmașii de sex masculin pot urca pe tron, îi obligă pe cei trei copii ai ducilor de Cambridge să primească permisiunea monarhului pentru a se căsători. Așadar, cel mai probabil, când cei mici se vor însura, Charles sau William vor fi pe tron.

Cum ar putea evita asta?

Pe de altă parte, Archie poate evita acest lucru. Noul act spune că persoanele care sunt a șaptea sau mai jos în linia de succesiune la tron nu trebuie să ceară voie pentru a avea nuntă. Dacă până în momentul în care Archie va face pasul cel mare George, Charlotte sau Louis au copii la rândul lor, fiul lui Meghan și al lui Harry va fi împins în jos pe linie.

  • Archie Harrison (1 an) va fi crescut cel mai probabil în Montecito, aproape de Los Angeles, acolo unde Meghan Markle și prințul Harry s-au mutat recent.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI