Meghan Markle va naște încă un moștenitor al Casei Regale Britanice, anul viitor. Cine a făcut anunțul

Meghan Markle va naște încă un moștenitor al Casei Regale Britanice, anul viitor. Cine a făcut anunțul
Meghan Markle va naște anul viitor încă un moștenitor al Casei Regale

Veste spactaculoasă pentru fanii cuplului ducilor de Sessex! Meghan Markle și Prințul Harry vor mai face un copil anul viitor. Cine a oferit informația?

Meghan Markle va mai aduce pe lume încă un moștenitor al Casei Regale, anul viitor

Experții au prezis că anul viitor, pe vremea aceasta, Meghan Markle își va ține în brațe al doilea copil. Experta în probleme legate de familia regală pe nume Melanie Bromley a făcut dezvăluirea șocantă în cadrul unei emisiuni de la E!Entertaiment. Meghan, în vârstă de 37 de ani, ne va anunța în curând că este gravidă și anul viitor îl va naște pe cel de al doilea copil al lui Harry, de 34 de ani”, a spus sursa citată. Anunțul vine după ce Meghan Markle și Prințul Harry și-au anunțat plecarea în turneul din Africa.

Melaie Bromley susține că cel de-al doilea copil este pe drum. ”Sunt convinsă că este o problemă de zile, poate luni până când Meghan Markle ne va anunța din nou că este însărcinată. Anul viitor, pe vremea asta Meghan va reveni cu siguranță la rochițele de graviduță”, a declarat aceasta, care este corespondentul televiziunii americane și este specializat în problemele legate de Casa Regală.

Anul viitor, Meghan Markle  își va ține în brațe al doilea copil
Anul viitor, Meghan Markle își va ține în brațe al doilea copil

Turneul din Africa, prilej ideal pentru mărirea familiei

Casele de pariuri din Londra au fost bombardate cu pariuri cu sume mari în privința previziunii expertei. Britanicii demonstrează pe zi ce trece că sunt foarte conectați cu viața familiei regale.  „Am fost invadați în ultimele zile de pariori care sunt convinși că Harry și Meghan vor avea un copil în 2020.

De obicei, se pariază pe astfel de lucruri, dar niciodată așa de masiv. Trebuie să fie un sâmbure de adevăr”, a declarat șeful agenției de pariuri Coral, Alex Apati, pentru publicația britanică ”Express”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI