Meghan Markle și Prințul Harry nu mai au voie să vorbească. Decizia luată de familia regală

de: Năstase Mirabela
16 06. 2022

Meghan Markle și Prințul Harry nu mai au voie să vorbească. Ce decizie a luat de familia regală și de ce. Totul a fost dezvăluit de biograful și jurnalistul Duncan Larcombe pentru revista Closer, care a declarat și că „testul începe cu adevărat acum”, după ce ducii de Sussex s-au întors la casa lor din California, după celebrarea de patru zile a Reginei Elisabeta a II-a la Londra, de la începutul acestei luni.

Meghan Markle și Prințul Harry nu mai au voie să vorbească

Astfel, expertul regal a spus că Prințul Harry și Meghan Markle „ar strica” orice șansă de a se împăca cu familia regală, dacă ar dezvălui ce anume s-a întâmplat în spatele ușilor închise, la palatului în timpul Jubileului de platină.

Biograful și jurnalistul Duncan Larcombe a mai precizat că „testul începe cu adevărat acum”, după ce Harry și Meghan s-au întors la casa lor din California, după celebrarea de patru zile a Reginei Elisabeta a II-a la Londra, de la începutul acestei luni.

„Au venit în Marea Britanie și la Jubileu și s-au consolidat din nou ca membri ai familiei regale, ceea ce este grozav pentru imaginea lor și ceva pe care Spotify, Netflix și Penguin îl vor savura”, a spus Larcombe, referindu-se la diferitele afaceri ale cuplului.

Potrivit Page Six, Meghan Markle, în vârstă de 40 de ani, va lansa un podcast în vară, pe lângă faptul că lucrează la o serie de documente Netflix cu Harry, în vârstă de 37 de ani.

Ce a declarat un expert regal

Expertul a continuat:

„Dar totul depinde acum de comportamentul lor. În mod clar, o ramură de măslin a fost extinsă de familia regală. Dar Harry și Meghan ar strica asta dacă vreo informație privată despre weekendul jubileului ar fi dezvăluită presei sau dezvăluită într-o carte.”

Larcombe a mai susținut că crede că ducele și ducesa de Sussex „vor fi tăiați total” dacă se va întâmpla asta „dar dacă aceștia acționează în mod corespunzător și dovedesc că se poate avea încredere în ei, ar putea fi un pas uriaș în direcția corectă și un nou început.”

Prezența lui Harry și Meghan la Jubileu a fost una problematică prin faptul că a existat o lipsă de încredere”, a spus expertul.

„Nu îmi imaginez că ar fi existat o mare interacțiune sau vreo interacțiune sinceră între ei, deoarece ceilalți membrii regali se vor întreba dacă ceea ce spun ar putea reprezenta un nou capitol din memoriile lui Harry sau dintr-un podcast viitor”.