Meghan Markle și Prințul Harry, decizie neașteptată. Gestul lor o va supăra pe Regină. Ce plănuiesc să facă de Crăciun

Meghan Markle și Prințul Harry, decizie neașteptată. Gestul lor o va supăra pe Regină. Ce plănuiesc să facă de Crăciun
Ce planuri au Meghan Markle și Prințul Harry de Crăciun? Decizia o va supăra pe Regină

Meghan Markle și Prințul Harry revin în atenția presei, din cauza unei decizii neașteptate. Din păcate, ducii de Sussex încalcă încă o regulă importantă din cadrul familiei Regale a Marii Britanii. Ce au hotărât să facă de Crăciun?

Meghan Markle și Prințul Harry încalcă tradiția de Crăciun

Cuplul ducilor de Sussex sunt unul dintre cele mai interesante și extrem de discutate cupluri din câte au existat în familia Regală a Marii Britanii. Unii ar spune că încăpățânarea lor îi va aduce din ce în ce mai departe de rudele Prințului. Cu toate astea, ei se iubesc extrem de mult, vor ca în curând să-și mărească familia și cred întâi de toate în fericirea lor, așa că se susțin unul pe celălalt, deși deciziile din ultima vreme i-ar fi putut face să clacheze. Presiunile din partea presei sau a familiei nu au contat deloc, astfel că ducii revin în atenția tuturor cu o nouă decizie care o va supăra pe Regină.

Meghan și Harry au hotărât că nu vor petrece Crăciunul alături de restul familiei anul acesta. Mai mult decât atât, aceștia nici nu vor fi în Marea Britanie în jurul sărbătorilor, ci în Statele Unite ale Americii, alături de fiul lor. Deși Crăciunul este o sărbătoare de familie, tocmai familia Regală nu va fi întregită la reuniunea de la Sandringham.

Ce planuri au Meghan și Harry pentru Crăciun. Decizia care a supărat-o pe Regină
Ce planuri au Meghan și Harry pentru Crăciun. Decizia care a supărat-o pe Regină

De ce au ales ducii de Sussex să o supere pe Regină?

Ducii au ales să sară peste acest eveniment pentru ca Archie să-și întâlnească din nou bunica din Statele Unite ale Americii. Dacă ar fi prezenți la reuniunea familiei Regale a Marii Britanii, Meghan și Harry ar fi asistat la tradiționala vânătoare, la slujba și masa de Crăciun și la momentul în care sunt deschise cadourile haioase pe care și le fac membrii familiei unii altora.

„Dat fiind că ultimele două Crăciunuri le-au petrecut la Sandringham, Altețele lor regale vor petrece sărbătorile anul acesta, ca proaspătă familie, alături de mama ducesei, Doria Ragland”
Purtător de cuvânt de la Palarul Buckingham

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI