Meghan Markle și Prințul Harry au pățit rușinea în public! Ce le-a făcut Regina în văzul tuturor

de: Madalina Moraru
13 11. 2019

Ducii de Sussex au trăit un moment nu tocmai plăcut, pe propria lor piele, când au participat la o ceremonie cât se poate de importantă. Meghan Markle și Prințul Harry au pățit cea mai mare rușine, în public, fiind chiar sancționați de către Suverana Angliei. Este vorba despre un incident deloc întâmplător, iat totul pare să fi fost plănuit în avans, de către Regina Elisabeta.

Meghan Markle și Prințul Harry au pățit rușinea în public!

Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a dorit să le ofere noilor părinți o lecție foarte valoroasă, pe care în mod cert Harry și Meghan nu o vor uita prea curând. La ceremonia de pe 11 noiembrie, la care au participat și Prințul William, alături de Kate Middleton, dar și alți membri de marcă ai Familie Regale, Ducii de Sussex au avut parte de un tratament special.

Meghan Markle și Prințul Harry au primit o lecție din partea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Însă nu unul foarte plăcut, pentru că Suverana și-a trimis nepotul și pe fosta actriță într-o lojă separată, localizată cu mult în spate, la ceremonia de la Festival of Remembrance Service. Evenimentul le este închinat, în fiecare an, eroilor picați în slujba țării, în război.

De aceea, pentru a-l putea pune pe Prințul Harry la respect, bunica acestuia de 93 de ani l-a trimis în spatele sălii, cu câteva zile în urmă. Mai mult, l-a separat pe acesta de fratele său mai mare, Prințul William. Nici soțiile celor doi regali nu și-au vorbit câtă vreme au fost prezente la ceremonia foarte sobră. Kate și Meghan au preferat doar să se ignore una pe alta și nici măcar nu s-au salutat.

De ce a vrut Regina Angliei să-i dea o lecție lui Harry?

Clipele de o semnificație deosebită au fost marcate, la începutul săptămânii în curs, la Royal Albert Hall, din Londra. Se pare că Suverana Angliei nu mai ascunde faptul că a fost profund deranjată și dezamagită de declarațiile făcut de Harry, în cadrul documentarului ce a fost realizat cu ocazia turneului său oficial din Africa. Regalul a povestit că între el și Prințul William ar exista o ruptură ireparabilă, dar și că nu mai sunt deloc apropiați, cum se întâmpla înainte. Acesta a mai dat de înțeles că atenția presei și cea a fanilor nu este tocmai una benefica pentru familia sa, mai ales că Meghan a devenit mămică pentru prima oara, cu șase luni în urmă, potrivit Daily Mail.