Meghan Markle și Harry divorțează? Ce spune astrologul Prințesei Diana despre destinul lor

Meghan Markle și Harry divorțează? Ce spune astrologul Prințesei Diana despre destinul lor
Meghan Markle și Prințul Harry au ajuns la divor?

Astrologul Prințesei Diana are detalii despre relația dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Ce se întâmplă cu cei doi? Vor ajunge sau nu la divorț? Iată ce spune specialistul!

Meghan Markle și Prințul Harry divorțează?

Astrologul royal Debbie Frank vine cu detalii despre relația dintre Meghan și Harry de acum și despre parcursul acesteia. Toată lumea se așteaptă ca schimbările să vină continuu după pasul uriaș făcut înapoi din familia regală. Cei doi sunt acum liniștiți, deși unii din fanii cuplului sunt încă nedumeriți cu privire la decizia lor de a părăsi titulaturile. Conform specialistului, Meghan va duce o luptă aprigă în viitorul apropiat, iar Harry urmează să se ridice din nou în ochii poporului său. Ducesa de Sussex trebuie să găsească o cale rezonabilă să se facă auzită, în special atunci când va veni public să abordeze subiecte controversate.

Cu toate astea, Ducesa are parte de clipe luminoase încă de la începutul verii, atunci când Jupiter își va pune amprenta pe căsătoria ei, în timp ce ea și Harry își creează o cale puternică și stabilă pentru imaginea lor la nivel global. Mai pe scurt, cei doi se pare că ar urma să iasă din carapace și să se aventureze mai mult în societatea care i-a dojenit pentru renuțarea la titlu și nu numai. De asemenea, astrologul Prințesei Diana susține că vor apărea câteva probleme pentru întreaga familie regală în luna ianuarie.

Astrologul Prințesei Diana, detalii despre relația dintre Meghan Markle și Prințul Harry
Astrologul Prințesei Diana, detalii despre relația dintre Meghan Markle și Prințul Harry

Astrologul Prințesei Diana, despre destinul soților

„O parte din rațiunea de a fi Meghan este comunicarea – trebuie să fie o voce și, întrucât Uranus își activează puterile de comunicare în acest an, trebuie să se facă auzită. Va vorbi despre probleme controversate în această primăvară. Luna plină Fecioară leagă Venus și Soarele lui Harry în Fecioară, cu efectul de a-și ridica din nou profilul public, ceea ce va aduce o conjuncție de ultimă oră între Marte și Pluto în unghiul căsătoriei – este ca și cum cuplul ar trebui să se ciocnească cu „puteri care sunt” în unitate, așa că Meghan se va lupta cu colțul ei”
Debbie Frank (Sursa: hellomagazine.com)