Meghan Markle s-a plâns că este „una dintre cele mai hărțuite persoane din lume”. Cui i s-a confesat ducesa de Sussex

de: Ștefan R. Apostol
13 10. 2024

Într-un moment în care, spun unele voci, relația sa cu Prințul Harry ar fi într-un impas, Meghan Markle s-a plâns că este „una dintre cele mai hărțuite persoane din lume”, ulterior aflându-se și cui i s-a confesat ducesa de Sussex.

Relația Prințului Harry cu Meghan Markle este în impas?

Familia regală britanică nu trece prin cel mai bun moment al său din cauza unei crize. De la diagnosticele Regelui Charles și Kate Middleton, și până la cearta dintre cei doi frați, totul a dus la actuala situaie tensionată.

Complet îndepărtați de această problemă sunt prințul Harry și Meghan Markle, care locuiesc în California. Cu toate acestea, acum unii experți indică o posibilă criză și în căsnicia lor. Potrivit biografului regal Tom Quinn, ambii trec printr-o etapă de viață foarte diferită care le afectează căsnicia.

În timp ce fosta actriță din Suits a fost criticată de presa britanică pentru că „a încercat să fure lumina reflectoarelor de la Diana, Prințesa de Wales”, în timpul Trooping the Color, se pare că Harry nu trece printr-un moment bun.

Meghan Markle s-a plâns că este „una dintre cele mai hărțuite persoane din lume”

Relația celor doi este în acest moment sub lupa presei, iar cele mai recente informații spun că Meghan Markle s-a plâns că este „una dintre cele mai hărțuite persoane din lume”.

Conform celor de la Mirror, aceste destăinuiri le-ar fi făcut în cadrul unui program axat pe responsabilizarea tinerelor fete și îmbunătățirea relației lor cu tehnologia, Girls Inc. din Santa Barbara.

Larissa May, fondatoarea acestui program, a povestit pentru Vanity Fair cum Meghana vorbit despre faptul că este unul dintre cei mai hărțuiți oameni din lume”.

„Am făcut o activitate în care am vorbit despre o serie de scenarii diferite, iar Meghan a vorbit despre faptul că este unul dintre cei mai intimidați oameni din lume.

Le-am pus pe fete să agite aceste mici semne emoji și să vorbească despre modul în care fiecare dintre aceste scenarii le-ar fi afectat emoțional.”

Meghan Markle în „război” cu Kate Middleton

În timp ce Prințul Harry a încercat să se împace cu tatăl său, poziția Ducelui de Sussex față de cumnata sa a fost foarte diferită. Potrivit biografului regal Tom Quinn, raportat de The Mirror , prințul Harry „găsește zilele lungi și singuratice în viața cu soția sa, în timp ce Meghan Markle se află în mediul ei natural”.

Jurnalistul sugerează că abandonarea responsabilităților sale ca membru al familiei regale îl afectează, precum și comentariile dure pe care le-a făcut despre familia sa în diverse interviuri și în memoriile sale. Acum, relația cu familia sa ar fi practic ireparabilă, lucru care i-ar fi afectat starea de spirit.

Apropiații lui Meghan Markle au spus că „ea vrea să facă pace cu Kate Middleton”. Desigur, aceleași surse au precizat că „Megan însăși se simte foarte rănită, dar regretă modul în care s-au întâmplat și s-au desfășurat lucrurile și nu a intenționat niciodată să o rănească pe Kate – deși Kate trebuie să înțeleagă că ar fi putut face lucrurile diferit”. Dacă va fi sau nu pace între cele două, doar timpul este cel care va spune asta.