Meghan Markle, pusă din nou la zid! Ce le făcea angajaților la 5 dimineața

Meghan Markle, pusă din nou la zid! Ce le făcea angajaților la 5 dimineața

Jurnaliștii Dylan Howard și Andy Tillet spun în cartea ”Regalități la război” că Meghan Markle avea o ”energie de pe coasta de vest”, care a făcut ca mai multe ajutoare ale Casei Regale să-și dea demisia.

Meghan Markle, pusă din nou la zid!

Ducesa de Sussex, în vârstă de 38 de ani, avea o ”energie a coastei de vest” ce includea bombardarea cu mesaje text care începeau încă de la ora 5:00, scriu jurnaliștii, citați de Daily Star.

„Meghan poate fi dificilă. Are standarde foarte ridicate şi este obişnuită să lucreze într-un mediu hollywoodian. Cu toate acestea, există un nivel diferit de respect într-o casă regală”, a precizat o sursă din interiorul Casei Regale.

Astfel, Meghan nu ar fi reuşit să se adapteze protocoalelor regale, iar cinci ajutoare au renunțat sau au cerut alt rol, în mai 2018, susţine cartea. Mai mult decât atât, un ajutor senior din Casa Regală, care se ocupa de securitatea ducesei, a demisionat deoarece Meghan Markle i-a „ignorant sfaturile privind aventurarea riscantă în mijlocul mulţimilor de oameni”.

„Meghan a ars prea multe punți de trecere. Palatul este condus de o ierarhie de consilieri și ajutoare care dețin de fapt puterea. Din momentul în care Meghan a tăiat aceste legături nu a mai fost cale de întoarcere”, a precizat Howard. Dar un purtător de cuvânt al cuplului a negat afirmaţiile atunci când a fost abordat de Daily Star Online.

Meghan Markle s-a simțit abandonată

De altfel, Meghan Markle s-a simțit abandonată și chiar lipsită complet de protecția familiei regale în momentul în care presa britanică bombarda populația cu informații false despre ea.

Presa britanică a mai scris și despre veniturile generate de mariajul lui Meghan cu prinţul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a. Astfel că, fiind foarte mediatizat în primăvara lui 2018, subiectul a produs venituri mai mari de un miliard de lire.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI