Meghan Markle, lovită de unde se aștepta mai puțin. Dezvăluire uluitoare

Meghan Markle, lovită de unde se aștepta mai puțin. Dezvăluire uluitoare
Mehgan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle a fost făcută cu ou și cu oțet de către tatăl său, Thomas Markle. Părintele nu s-a mai putut abține și i-a spus acesteia tot ce crede despre ea.

Meghan Markle, lovită de unde se aștepta mai puțin. Dezvăluire uluitoare

Între Thomas Markle, fiica sa și prințul Harry s-a creat un scandal care pare să nu mai aibp terminare. Tatăl lui Meghan Markle nu s-a putut abține nici de data asta, iar în interviul pe care l-a acordat a pus din nou piciorul în prag.

Tatăl lui Mehgan Markle este de părere că nu trăim în niște vremuri în care indicat este ca fiica sa să se plângă. O iubește foarte, dar nu este de acord cu felul în care a ajuns.

Meghan și Thomas Markle
Meghan și Thomas Markle

Thomas Markle consideră că fiica sa se plânge atunci când nu trebuie

Ăsta e cel mai prost moment în care să te plângi – pentru că toată lumea suferă din cauza pandemiei de coronavirus. Îmi iubesc fiica, dar nu îmi place felul în care a ajuns”, a spus Thomas Markle.

Ruptura dintre el și fiica lui s-a produs în momentul în care ea împreună cu soțul său au decis să părăsească familia regală britanică. Din punctul său de vedere, Meghan Markle trăia visul oricărei fete, dar a făcut în așa fel încât a dat cu piciorul la tot.

Meghan Markle a părăsit familia regală pentru bani

Este dezamăgitor deoarece trăia visul oricărei fete. Fiecare fată vrea să devină o prințesă și ea a primit asta și acum dă cu piciorul la tot, și se pare că o face pentru bani”, spunea atunci tatăl lui Meghan Markle.

Thomas Markle nu a participat nici măcar la nunta fiicei sale, pentru că în perioada respectivă a suferit un stop cardiorespirator. De asemenea, surse au declarat că Meghan Markle a insistat ca el să participe, pentru că își dorea ca și el să-i fie alături în cea mai importantă zi din viața ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI