Care este numele adevărat al lui Meghan Markle. Nimeni nu a sesizat până acum

Care este numele adevărat al lui Meghan Markle. Nimeni nu a sesizat până acum
S-a aflat care este numele întreg al lui Meghan Markle. Sursa foto: foxnews.com

S-a aflat care este numele adevărat al lui Meghan Markle. Adevărata titulatură a ieşit la iveală odată cu publicarea certificatului de naştere al fiului său, Archie.

Numele adevărat al lui Meghan Markle este Rachel Meghan Markle

Întregul nume al lui Meghan Markle a fost dezvăluit odată cu publicarea actului de naştere al fiului fostei ducesei şi al lui prinţului Harry, Archie.

Chiar dacă titulatura menţionată în actele oficiale de atunci o prezenta drept: „Prinţesa Regatului Unit, care l-a născut pe Archie la spitalul Portland din Westminster, Anglia, unde o noapte de spitalizare costă 25.000 de dolari”, din certificatul de naştere reiese că numele soţiei lui Harry este, de fapt, chiar cel pe care aceasta l-a purtat în serialul Suits, unde aceasta a jucat rolul lui Rachel Zane. Astfel că, numele ei complet este Rachel Meghan Markle.

Ziarul The Mirros scrie că deşi rangul primit de la regina Elisabeta în ziua nunţii cu Harry a fost Ducesă de Sussex, ea ar fi prin această căsătorie, prinţesă.

Actul de naştere al lui Archie, fiul lui Megan Markle şi Harry, arată faptul că Rachel Megan a fost, până să renunţe la îndatoririle regale pe data de 31 martie 2020, Alteţa sa Regală- Prinţesa de Wales. Asta, prin căsătoria ei cu Harry, băiatul mai mic al prinţului Charles şi al Dianei.

Pe de altă parte, noi detalii au ieşit pe piaţă din retragerea frumosului cuplu din Casa Reagală britanică. Meghan Markle şi-ar fi dorit asta, iar prinţul Harry nici nu a stat pe gânduri. A făcut totul pentru a-i face acesteia pe plac.

Care este numele adevărat al lui Meghan Markle
Care este numele adevărat al lui Meghan Markle. Sursa foto: elle.ro

Cred că ea şi-a dorit întotdeauna să revină aici, mereu a visat la stilul plin de viaţă de la Hollywood şi la acest gen de ţintă. Şi nici nu cred că a fost atât de greu să-l convingă pe Harry.

El a fost lovit şi fascinat de toată treaba. Nu cred că ea a trebuit să-i sucească mâna pentru a reveni la Hollywood.

Acum ea este înapoi acasă, lângă mama ei, lângă prieteni şi echipa de PR. Nu trebuie să mai ceară permisiunea celor din Familia Regală pentru cum să-şi trăiască viaţa şi poate dobândi venituri din tot felul de domenii.

Harry ar fi făcut tot ce dorea ea chiar şi când era doar o actriţă americană. Totul este negociabil pentru ea, iar când lucrurile nu sunt în favoarea ei, ea este pregătită să-şi reducă pierderile„, a declarat o sursă pentru The Sun.