Mega-scandal în fotbal. Ce jucător a fost dat de gol de iubita lui: ”La el deja e drog, nu poate să stea o zi”

Mega-scandal în fotbal. Ce jucător a fost dat de gol de iubita lui: ”La el deja e drog, nu poate să stea o zi”
Marius Ioniță, pârât de  iubita sa

Fotbalul românesc începe anul 2021 cu un nou scandal. Publicațiile de specialitate au relatat zilele acestea despre cazul lui Marius Ioniță, component al echipei SCM Gloria Buzău. Fotbalistul, conform presei, era un împtămit al parurilor, iar scandalul a pornit de la un pariu făcut împotriva propriei echipe.

Marius Ioniță, pârât de  iubita sa

Colegii de la playsport.ro au preluat mai departe acheta și au aflat cine a fost, de fapt, cea care a făcut dezvăluirile în scandalul fotbalistului Marius Ioniță de la SCM Gloria Buzău. Conform anchetei, iubita lui Marius Ioniță a fost cea care a dezvăluit faptul că acesta pariase împotriva propriei echipe.

Publicația relatează că totul a plecat din răzbunare, după ce femeia aflase că Marius Ioniță ar fi înșelat-o, ducându-se pe apa sâmbetei toate planurile de viitor.

”Nu mi-aș fi imaginat în viața mea că fix bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult, l-am ajutat cât și cum am putut eu și cel mai mult l-am susținut în viciului lui. Probabil nu este foarte demn pentru o femeie. Dar ajunsesem să îi fac jocurile, să pariem în tandem.

Ajunsesem să ne sfătuim, să stau să aștept informații sau sfaturi. Eram conștientă că nu se va ajunge nicăieri cu pariurile. Îl iubeam și simțeam că asta aducea liniște raportului nostru. Îl vedeam fericit în momentele acelea.”,a declarat Ioana Golea la Prosport.

Ioana Golea, reclamanta, arbitru în Liga a II-a

După declanșarea scandalului cei de la playsport au mers pe firul problemei și au aflat cine este Ioana Golea. Conform acestora, blonda este arbitru în cele două ligi inferioare de fotbal, recunoscută pentru cuceririle ei.

Numai că, cel pe care-l credea fidel, și cu care-și făcuse planuri de viitor, Marius Ioniță, o înșela, chiar dacă, așa cum a povestit anterior la Prosport, l-ar fi susținut în patima sa de a juca la pariuri. Totul ar fi plecat de la faptul că, Ioana Golea l-ar fi surprins în locuința lor cu o altă femeie pe Marius Ioniță.

”La el deja e drog, nu poate să treacă o zi fără să pună măcar un bilet. Din acest motiv am ajuns să îl împrumut cu o sumă destul de mare pe care nu am mai recuperat-o. Problema mare nu era că juca, ci că paria pe meciurile propriei echipe sau îmi furniza informații în funcție de lot sau discuțiile de la ședința tehnică să pot juca online.

Uneori primeam mesaje și la pauza dintre reprize. Acum e tardiv să mai spunem sau să facem ceva. Îmi pare rău că nu a avut măcar respect să termine cu mine înainte să mearga la ea. Să îți găsești bărbatul iubit în casă cu altă femeie e șocul vieții, mai ales când nu te aștepți la asta”, a mai declarat Ioana Golea la Prosport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI