02 nov. 2020 | 08:01

Medicul Monica Pop dă în vileag secretele autorităților. Ce se întâmplă, de fapt, cu majoritatea pacienților infectați cu COVID-19

Sănătate
Medicul Monica Pop dă în vileag secretele autorităților. Ce se întâmplă, de fapt, cu majoritatea pacienților infectați cu COVID-19
Monica Pop dezvăluie că 85 din populație s-a vindecat de COVID-19

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București a vorbit dumincă seară despre situația dramatică a României, dar și despre lucrurile pe care nimeni nu le menționează. Profund revoltată, Monica Pop cere socoteală pentru toți pacienții care s-au vindecat, dar despre care nimeni nu vorbește. Medicul acuză autoritățile pentru informațiile zilnice furnizate numai în direcția care produce panică și deloc despre cei care au trecut cu bine peste acest impas.

„De ce a ajuns un virus să conducă lumea?”

Monica Pop este cunoscută pentru modul său transparent de a-și expune părerile, pozitive sau negative, despre autorități, personalități sau evenimente. Deși este medic, Monica Pop s-a arătat mereu de partea cetățenilor, apărându-le drepturile.

În urmă cu puțin timp, medicul s-a aflat într-o intervenție telefonică la Antena3, acolo unde a dezbătut diverse subiecte, printre care și unul legat de COVID-19 și despre situația disperată în care s-a ajuns. Monica Pop sapă mai adânc problema și ajunge să aducă în fața publicului niște probleme mai vechi ale sistemului medical, dar și ale pacienților. Aceasta reamintește că rata de mortalitate în România este ridicată dintotdeauna, chiar și atunci când nu exista COVID-19.

Directorul Spitalului de Oftalmologie întreabă autoritățile de ce nu se vorbește și despre majoritatea pacienților care s-au vindecat de noul coronavirus sau au trecut ușor prin boală.

„Eu am o întrebare. De ce a a ajuns un virus să conducă lumea? Din ce motiv această pandemie dacă există așa cum e descrisă scoate numai aspectele negative. De ce? Ce motiv au cei care conduc să pună în față numai ce este negativ?

Decesele în România sunt în general, neavând nicio legătură cu această epidemie, cam 650-700 de decese în 24 de ore. Asta este rata de mortalitate în România, în general. Au murit 100 de COVID. Doamne Ferește! Bine era să nu moară niciunul, dar e o rată care nu e foarte mare la scara deceselor care există într-o țară ca a noastră. Mai este o problemă.

Toată lumea vorbește numai despre nenorociri și despre previziuni sumbre și nu spune nimeni că 85% din bolnavii aceștia s-au vindecat, unii dintre ei fără niciun fel de tratament, sau cu tratamente ușoare”, a spus Monica Pop, în exclusivitate la Antena 3.

Spitalele de campanie COVID sunt goale

În urmă cu câteva zile, medicul Monica Pop a vorbit despre faptul că spitalele de campanie destinate pacienților cu COVID-19 sunt goale, astfel încât, informațiile oferite de autorități nu ar fi adevărate.
Într-o intervenție la Antena 3, medicul a relatat că știe sigur că în acele spitale nu sunt internați bolnavi de COVID-19, dorind astfel o explicație pentru acest lucru.

„Eu întreb de câteva zile şi nimeni nu mi-a răspuns. Ce se întâmplă cu spitalele de campanie, pentru că acolo sunt şi secţiuni mici de Terapie intensivă. Câţi bolnavi sunt acolo, dacă sunt bolnavi? Eu am informaţii, sigur, pe surse, că nu există bolnavi internaţi acolo.

Atunci, pentru care motiv au fost făcute spitalele de campanie şi a costat fiecare dintre ele câteva milioane de euro? (…) aş fi pus toţi bonavii asimptomatici sau cu simptome uşoare numai în spitalele de campanie. Lăsam spitalele cu aparatură performantă să fie pentru cazurile grave”, a declarat Monica Pop, potrivit Antena3.

PlaySport
Cum arată românca superbă din Pașcani însărcinată cu unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din lume
Ego.ro
Larisa Popa a încins internetul! E din ce în ce mai îndrăzneață. Ireal cum s-a putut fotografia
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Cancan.ro
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
EVZ.ro
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Adevarul
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Motivul pentru care femeile nu au recurs la operația de separare VIDEO
BZI.ro
Scandal cât casa la Gașca Zurli: Angajații Mirelei Retegan aveau salarii mizerabile!
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
Redactia.ro
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Digisport.ro
Crezi că ești un geniu, iar coeficientul tău de inteligență este peste medie? Doar cei care au o minte sclipitoare pot găsi numărul lipsă în mai puțin de 10 secunde
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Digi24
Putin avertizează că Rusia va doborî toate avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt folosite din țări terțe, ele devin ținte legitime
Digi24
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Unica.ro
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi majorările anuale
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
Va deveni INTERZIS PRIN LEGE. Decizia se pregătește acum în ROMÂNIA. E un gest iubit de mulți
Capital.ro
Categoria de români care primește mii de euro de la stat prin programul "Prima Conectare 2024"
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
AJUTOARE pentru români. Lista completă a celor care beneficiază
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro