Medicul Flavia Groșan îi dă replica lui Raed Arafat. L-a atacat fără pic de milă: ”Hai, gata”

Medicul Flavia Groșan îi dă replica lui Raed Arafat. L-a atacat fără pic de milă: ”Hai, gata”
Medicul din Oradea scapă de acuzațiile de malpraxis

Flavia Groșan nu are timp de discuții și polemici, cel puțin așa declară pe Facebook. Ultimele sale reacții vin ca răspuns la afirmațiile făcute de Raed Arafat pe marginea controversei din jurul său.

Flavia Groșan îi dă replica lui Raed Arafat

După ce a pus pe jar o întragă lume medicală cu afirmațiile sale, era de așteptat ca primul medic al României, Raed Arafat să aibă un cuvânt de spus la adresa medicului Flavia Groșan. Aflat într-o vizită de lucru exact în județul Bihor, Secretarul de Stat a făcut o declarație. În alocuțiunea Secretarului de Stat, după cum era de așteptat, s-au făcut și referiri la adresa medicului Flavia Groșan.

”Medicina nu se susţine în stradă din punct de vedere al practicii actului medical. Actul medical se face pe bază de ştiinţă medicală şi pe bază de protocoale medicale care sunt dovedite, care sunt stabilite prin cercetare.

Am evitat să intru în polemici de acest gen, pentru că nu este nici prima, nici ultima dată când avem colegi care vin cu păreri contrare părerilor generale care există din punct de vedere medical. Dar ce v-am zis cred că explică un punct de vedere. ”, a declarat Raed Arafat.

În contrapunct cu cele afirmate de Raed Arafat, medicul Flavia Groșan a decis să-i dea replică, pe contul personal de Facebook, declarând:

„Doamnelor si domnilor, vorbiți de studii clinice. Eu nu am apărut din spuma marii. Eu am făcut cercetare de mare calibru ca Principal Investigator in multe studii clinice de mare anvergura internațională. Acum folositi acele medicamente. E am fost acolo, cum unii nu vor fi niciodată in viața asta.  Toate se fac la timpul lor. Acum nu mai am timp de știința. Acum folosesc ce am învățat din ele, aplic si vindec oameni. Va pupa mama!

PS Hai, gata cu vorbăria. Intru pe front. Acolo se câștiga bătăliile. Nu cu un ochi pe Netflix si cu altul pe pagina de FB a doctoriței afurisite din Oradea sa vedem ce a mai postat pe pagina.”, a scris dr. Flavia Groşan, pe pagina de Facebook.

Medicul din Oradea scapă de acuzațiile de malpraxis

Presa a speculat pe marginea scandalului iscat de medicul Flavia Groșan și tratamentul minune aplicat pe pacienții săi. Colegiul Medicilor Bihor au chemat-o la audieri, sub suspiciunea de malpraxis. Concluzia a fost că nu a încălcat nicio normă medicală.

Astfel că Flavia Groșan, în opinia colegilor săi, nu poate fi acuzată de malpraxis și-și poate face meseria de medic în continuare. Medicul Falvia Groșan nu a dezvăluit nici până la această oră în ce constă tratamentul pe care l-a aplicat cu succces până în acest moment.