Dezvăluire șoc în cazul Caracal! Ce s-a întâmplat de fapt în fața casei lui Dincă, atunci când a fost răpită Alexandra. Tocmai a ieșit la iveală

Dezvăluire șoc în cazul Caracal! Ce s-a întâmplat de fapt în fața casei lui Dincă, atunci când a fost răpită Alexandra. Tocmai a ieșit la iveală
Ce s-a întâmplat în fața casei lui Dincă, atunci când Alexandra a fost răpită

Există numeroase suspiciuni în cazul Caracal. Procurorii ridică la fileu niște lucruri care ar fi trebuit să fie luate în considerare de mult. Dezvăluirile șocante în cazul Caracal nu se las așteptate! Ce s-a întâmplat în fața casei, atunci când a fost răpită Alexandra?

Caz Caracal: Ce s-a întâmplat în fața casei, atunci când a fost răpită Alexandra?

Există încă nenumărate rupturi în firul poveștii „deslușit” până acum de oamenii legii. Întrebarea procurorilor din momentul acesta este de ce polițistul Constantin Pistol nu a spus nimănui că a vorbit cu Alexandra de pe un telefon privat. Nicolae Alexe a spus că el a vrut să reclame la 112 un scandal inexistent, pentru a înscena o ceartă domestică pentru a intra în casă. Din păcate, procurorul Cristian Popescu nu i-a permis să dea ordinul.

“Am propus să găsim un pretext ca să intrăm în curte și în casă. Chiar eu am vrut să sun la 112, invocând o ceartă conjugală, ca să putem intra, dar procurorii n-au fost de acord. A reieșit, din declarațiile de până acum, că polițistul Constantin Pistol, șeful Biroului de Investigații Criminale de la Poliția Caracal, nu le-a spus procurorilor în ziua în care Alexandra era căutată că el a vorbit suplimentar cu victima de pe telefonul unui coleg!”
Nicolae Alexe procurorilor Secției Speciale

Ce s-a întâmplat în fața curții lui Dincă, atunci când a fost răpită Alexandra
Ce s-a întâmplat în fața curții lui Dincă, atunci când a fost răpită Alexandra

Polițiștii îl contrazic pe Alexe

Pe Alexe îl contrazic, însă, polițiștii din Caracal, care au făcut deplasarea pe stradă, în fața casei lui Dincă, pentru a verifica dacă se aud zgomote. Ei au spus: “procurorii nu ne-au interzis să intrăm, dimpotrivă, am avut libertatea de a acționa”. Se pare că abia în jurul orelor 20:00, atunci când au venit, cu o mare întârziere, Pistol le-a spus tot procurorilor, care ar fi trebuit să fi coordonat dosarul.