Medic de la Victor Babeș, mesaj tulburător: ‘Nu vă mai jucați cu viața voastră, virusul nu trece cu țuică’

Medic de la Victor Babeș, mesaj tulburător: ‘Nu vă mai jucați cu viața voastră, virusul nu trece cu țuică’
Medic de la Victor Babes, mesaj tulburator ‘Nu va mai jucati cu viata voastra, virusul nu trece cu tuica’

Valul patru al pandemiei de coronavirus începe să facă ravagii în secțiile ATI ale spitalelor din România. Un medic de la Victor Babeș din București are un mesaj tulburător pentru români. Ce spune despre virusul SARS-COV-2 și oamenii care se încăpățânează să nu se vaccineze. Este de-a dreptul înfricoșător!

Medic de la Victor Babeș are un mesaj cutremurător

Secția ATI a spitalului de boli infecțioase Victor Babeș din Capitală este arhiplină. Din cauză că românii dau crezare diferitelor conspirații, exclud vaccinarea împotriva COVID-19, așa că ajung pe patul de spital când problemele de sănătate sunt grave. Așa se face că în spital sunt familii întregi bolnave de Covid, iar cei mai mici pacienți nu au decât câteva luni, este avertismentul unui medic de la Victor Babeș.

„Va trebui să suplimentăm numărul de paturi”, a precizat managerul unității medicale, Simin Florescu, care trage și un semnal de alarmă: „În spital sunt familii întregi bolnave de Covid, iar cei mai mici pacienți nu au decât câteva luni”.

Ce se întâmplă la Secția ATI

La Secția de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din București, toate paturile sunt ocupate în totalitate cu bolnavi COVID. Unitatea medicală nu mai poate primi pacienți, avertizează managerul spitalului, Simin Florescu. Cele mai multe persoane care sunt acum internate la ATI sunt nevaccinate anti-coronavirus. În spital sunt familii întregi infectate cu coronavirus, varianta Delta, de la copii de o lună până la copii de 15, 16 ani, dar și părinții acestora.

„În ultima perioadă s-au infectat familii întregi. Fie au fost cu toții expuși virusului în locurile pe care le-au frecventat împreună, fie au luat unii de la alții. În general copiii iau boala de la părinți”, a dezvăluit medicul.

Valul patru al pandemiei de coronavirus este al nevaccinaților, cei care au încercat să se trateze singuri acasă.

„Există pacienți nevaccinați, care ar fi putut să se imunizeze dar nu au făcut-o, și care vin la spital în stare foarte gravă, după ce au încercat să se trateze singuri acasă. Avem de-a face cu o tulpină extrem de contagioasă și mult mai virulență, iar peste o săptămână ne așteptăm la o creștere și mai mare a îmbolnăvirilor”, este semnalul tras de managerul unității medicale, Simin Florescu.

Medicul lansează un avertisment dur

Tot mai mulți români aleg să se trateze singuri acasă de COVID cu leacuri băbești. Simin Florescu trage un semnal de alarmă și-i avertizează că virusul nu trece cu țuică sau usturoi.

„Există, din păcate, persoane care se tratează acasă cu diferite leacuri băbești și tratamente naturiste. Există o paletă largă de mijloace terapeutice bizare la care apelează unii bolnavi ce aleg să se trateze la domiciliu. Acești oameni trebuie să știe că virusul nu trece cu țuică sau usturoi”, a precizat medicul.

Cea mai bună soluție împotriva virusului SARS-COV-2 este vaccinarea, dacă nu vrem să ne punem în pericol viața noastră și a familiei noastre.

„De foarte multe ori, vorbim degeaba. Parcă trăim într-un film absurd în care o luăm de la capăt zi de zi cu explicațiile. Trebuie să ne vaccinăm! Doar așa ne putem salva viețile! Le recomand tuturor să nu se joace cu viața lor, cu viața familiei lor și să vină cât mai repede la spital dacă au simptome de boală sau au fost diagnosticați cu Covid.”, a punctat dr. Florescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI